Libnet.ro
UNICEF

11:15

Atentionare MAE pentru China. Proteste in Hong Kong, in perioada iulie-august

Hotnews Hotnews,
 Atentionare MAE pentru China. Proteste in Hong Kong, in perioada iulie-august

Ministerul de Externe informeaza romanii care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in China in legatura cu desfasurarea unor proteste, in perioada iulie-august, si asupra riscului ca Aeroportul International Hong Kong sa fie blocat de catre protestatari, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Pentru prima oara, China evoca posibilitatea de a trimite armata pe strazile din Hong Kong

China a afirmat miercuri ca poate trimite armata pe strazile din Hong Kong in cazul in care autoritatile locale cer acest lucru pentru mentinerea ordinii publice, scrie AFP.

China sustine ca nu va tolera interventia unei forte straine in chestiunile legate de Hong Kong

China a criticat dur SUA si Marea Britanie marti pentru interventiile pe care le-au avut in problemele legate de Hong Kong, dupa ce cele doua tari si-au exprimat ingrijorarile legate de asalturile asupra protestatarilor pro-democratie, scrie HKFP.

China pune protestele violente din Hong Kong pe seama unei presupuse interventii americane: Sfatuim SUA sa-si retraga mainile negre

Beijingul a pus tensiunea politica din Hong Kong pe seama mainilor negre din Statele Unite, amintindu-i Americii ca Hong Kongul este Hong Kongul Chinei, relateaza The Guardian.

China: Cere SUA sa nu se mai implice in protestele din Hong Kong

China a declarat ca oficialii americani sunt de vina de violentele din Hong Kong si au cerut Statelo.

China acuza SUA ca se afla in spatele protestelor violente din Hong Kong

China a informat marti ca oficialii americani sunt responsabili de haosul si violentele din Hong Kong si a cerut SUA sa nu se mai amestece in protestele de acolo, informeaza Reuters.

China cere Statelor Unite sa nu se mai implice in Hong Kong

China a informat marti ca oficialii americani sunt responsabili de haosul si violentele din Hong Kong si a cerut SUA sa nu se mai amestece in afacerile interne ale orasului, informeaza Reuters.

Beijingul schimba strategia: protestele din Hong Kong, transmise de presa chineza

Presa chineza de stat a publicat imagini cu urmarile ultimelor proteste antiguvernamentale din Hong Kong, acest lucru marcand o schimbare de strategie care pare sa aiba drept scop canalizarea furiei publice impotriva demonstrantilor, in timp ce Beijingul da semne ca vrea o reactie mai dura a autoritatilor din oras, potrivit Wall Street Journal.

Staff-ul aeroportului din Hong Kong se alatura protestatarilor

Insotitorii de zbor si staff-ul aeroportului din Hong Kong au inceput un protest de 11 ore pentru a cere guvernului sa traga la raspundere persoanele responsabile pentru un atac violent asupra rezidentilor de saptamana trecuta, informeaza The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )