Libnet.ro
UNICEF

05:30

China: Cere SUA sa nu se mai implice in protestele din Hong Kong

România Liberă România Liberă,
China: Cere SUA sa nu se mai implice in protestele din Hong Kong

China a declarat ca oficialii americani sunt de vina de violentele din Hong Kong si au cerut Statelo. continuă pe România Liberă

Protestele din Hong Kong: Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva manifestantilor

Politia din Hong Kong a dispersat o noua demonstratie masiva impotriva autoritatilor locale pro-Beij.

China acuza SUA ca se afla in spatele protestelor violente din Hong Kong

China a informat marti ca oficialii americani sunt responsabili de haosul si violentele din Hong Kong si a cerut SUA sa nu se mai amestece in protestele de acolo, informeaza Reuters.

China cere Statelor Unite sa nu se mai implice in Hong Kong

China a informat marti ca oficialii americani sunt responsabili de haosul si violentele din Hong Kong si a cerut SUA sa nu se mai amestece in afacerile interne ale orasului, informeaza Reuters.

Beijingul schimba strategia: protestele din Hong Kong, transmise de presa chineza

Presa chineza de stat a publicat imagini cu urmarile ultimelor proteste antiguvernamentale din Hong Kong, acest lucru marcand o schimbare de strategie care pare sa aiba drept scop canalizarea furiei publice impotriva demonstrantilor, in timp ce Beijingul da semne ca vrea o reactie mai dura a autoritatilor din oras, potrivit Wall Street Journal.

UPDATE Un grup de indivizi mascati au agresat mai multe persoane intr-o gara din Hong Kong

Un grup de indivizi mascati, inarmati cu bastoane, au agresat duminica mai multe persoane intr-o gara din Hong Kong, la scurt timp dupa un nou miting pro-democratie in centrul orasului, ce a fost insa dispersat de fortele de ordine, care au folosit gaze lacrimogene si gloante de cauciuc, scrie Mediafax, citand BBC.

Politia din Hong Kong a facut probabil cea mai mare captura de explozibili din istoria sa, cu o zi inainte de noi proteste antiguvernamentale

Politia din Hong Kong a capturat ceea ce se crede a fi cea mai mare cantitate de materiale explozibile descoperita in oras, intr-un raid care a avut loc vineri noapte la o fabrica in care se presupunea ca se realizeaza bombe, relateaza CNN.

Temperaturi record inregistrate in weekend in mai multe state din SUA

Mai multe state din SUA au inregistrat recorduri de temperatura duminica ca urmare a unui val de can.

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura. Cum a ajuns sa arate una dintre cele mai frumoase femei din Romania

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura, la 51 de ani. Actrita care a jucat in peste 20 de filme a facut dezvaluiri despre viata de familie si a vorbit despre tatal fiului ei, care in acest moment ii plateste pensie alimentara. Manuela Harabor are un copil cu autism si .

IT-istii romani au cele mai mici salarii din regiune

Cele mai mari salarii din regiune pentru cei care lucreaza in IT le incaseaza specialistii din Estonia, a caror medie salariala neta este de 1. 567 de euro pe luna, potrivit eJobs. Ei sunt urmati de cei Slovenia, cu 1. 341 de euro lunar, cei din Cehia, cu 1. 289 de euro si cei din Slovacia, care castiga, in medie, 1. 159 de euro.

De ce s-a apreciat aurul la cel mai mare pret din ultimii sapte ani

Pretul aurului a atins cel mai inalt nivel din anul 2012 pana in prezent, pe fondul cresterii volati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2579 seconds )