Libnet.ro
UNICEF

10:45

Atentionare meteo! Cod galben de ceata, polei si chiciura in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Atentionare meteo! Cod galben de ceata, polei si chiciura in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, noi atentionari Cod galben de ceata si polei valabile pana la ora 11:00 in localitati din 7 judete. in Arad, Caras-Severin si Timis se vor. continuă pe Antena3

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, avertizare cod galben de burnita, ceata si vizibilitate redusa, in mai multe judete din tara, pana la ora 10. Potrivit ANM, este.

Prognoza meteo.Cod galben de viscolin mai multejudete pana duminica seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o atentionare cod galben de viscol pentru judetele Satu-Mare, Maramures, Bistrita-Nasaud si Cluj, valabila pana pe 23 decembrie. Este important.

Anunt de ultima ora de la hidrologi! Cod galben de inundatii in mai multe judete, pana luni dupa-amiaza

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, vineri, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana luni dupa-amiaza in 10 bazine hidrografice de pe raza unui numar similar.

Prognoza meteo. Cod galben de vant puternic in mai multe zone ale tarii

Vremea se va mentine rece, geroasa noaptea local in Moldova si in estul Transilvaniei. Cerul va avea innorari si izolat vor mai fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare, in regiunile sudice, es.

Cod Galben de ceata si burnita. Soferii incepatori sunt sfatuiti sa amane deplasarile

Meteorologii au emis mai multe avertizari de vreme severa imediata, ceata si burnita care va favoriza formarea poleiului punand probleme in special soferilor.

Cod galben de viscol si zapada

O atentionare Cod galben a vost eisa in urma u putin timp pentru mai multe zone, inclusiv Maramures. Sunt vizate fenomene meteo precum viscol si strat consistent de zapada, se arata in documentul emis de meteorologi.

ANM: Precipitatii mixte, depuneri de polei si intensificari ale vantului, de sambata dimineata pana duminica la ora 18.00; in patru judete va fi cod galben

Meteorologii au emis, vineri, o informare potrivit careia, in intreaga tara, de sambata dimineata pana duminica la ora 18. 00, se vor inregistra precipitatii mixte, depuneri de polei si intensificari ale vantului la munte, indeosebi la altitudini sub 1. 500 metri. in judetele Satu-Mare, Maramures, Bistrita-Nasaud si Cluj va fi cod galben.

Cod galben de inundatii in zone afectate deja de ninsori abundente. De cand intra in vigoare avertizarea

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod galben pentru zece bazine hidrografice, valabila de sambata, de la ora 14. 00, pana luni la ora 16. Sunt asteptate scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )