Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cod Galben de ceata si burnita. Soferii incepatori sunt sfatuiti sa amane deplasarile

Adevărul Adevărul,
Cod Galben de ceata si burnita. Soferii incepatori sunt sfatuiti sa amane deplasarile

Meteorologii au emis mai multe avertizari de vreme severa imediata, ceata si burnita care va favoriza formarea poleiului punand probleme in special soferilor. continuă pe Adevărul

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, avertizare cod galben de burnita, ceata si vizibilitate redusa, in mai multe judete din tara, pana la ora 10. Potrivit ANM, este.

Atentionare meteo! Cod galben de ninsoare si viscol in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, avertizare cod galben de ninsoare si viscol pentru sapte judete din tara, in unele zone stratul de zapada fiind consistent. Potrivit.

Cod galben de ninsori in Maramures

O avertizare Cod galben d ninsori abundente a fost emisa pentru mai multe zone din tara, printre care si judetul Maramures. Potrivit meteorologilor, se vor inregistra ninsori abundente in perioada urmatoare.

Atentionare de calatorie in Bulgaria: Cod galben de precipitatii mixte si polei

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Bulgaria ca, in conformitate cu datele transmise de Institutul de Meteorologie si Hidrologie local, pentru marti sunt prognozate precipitatii mixte, sub forma de ploaie pana la 20 - 25 litri pe metru patrat) si ninsoare strat de zapada de 5 - 10 cm).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )