Libnet.ro
UNICEF

23:30

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Antena3 Antena3,
Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, o atentionare codgalben de ceata in mai multe judete din tara. continuă pe Antena3

Atentionare meteo! Cod galben de ceata si depuneri de chiciura in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, atentionarile cod galben de ceata si depuneri de chiciura pentru 14 judete si a emis altele noi, valabile pentru opt judete. Atentionarile cod.

Avertizare pentru romanii care calatoresc in Bulgaria: Cod galben si portocaliu de ninsori in mai multe regiuni

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Bulgaria ca, in conformitate cu datele transmise de Institutul local de meteorologie si hidrologie, in noaptea de vineri spre sambata, 23 de regiuni au fost afectate de caderi insemnate de ninsoare.

Alerta meteo in Bucuresti! Cod galben de ceata in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dupa-amiaza o atentionare nowcasting cod galben de ceata pentru municipiul Bucuresti, valabila pana la ora 20:00. Potrivit meteorologilor, in.

Cod galben de ceata densa in Baragan. Vizibilitatea scade sub 200 de metri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o atentionare nowcasting cod galben de ceata pentru noua judete, printre care si Calarasi, valabila pana la ora 10.

Atentionare Cod galben: cum va fi vremea pana duminica dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza o atentionare Cod galben de polei si depuneri semnificative de gheata pentru sase judete din sudul Moldovei si estul, sud-estul si centrul Munteniei, inclusiv Bucuresti-Ilfov, valabila.

Alerta ANM: Cod galben de polei pana duminica dimineata in Baragan

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de polei si depuneri semnificative de gheata valabila de sambata dupa-amiaza si pana duminica dimineata, in Bucuresti si sase judete din sud-estul Munteniei si sudul Moldovei, printre care si Calarasi.

Avertizare cod galben de inundatii si pentru judetul Arges

Sambata dimineata a intrat in vigoare o atentionare cod galben de inundatii ce vieaza si judetul Arges. Averizarea este valabila pana duminica dimineata.

Noi avertizari de la meteorologi! Cod galben de polei in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis avertizari nowcasting cod galben de vant, ceata si polei pentru judetele Constanta, Tulcea, Botosani si Covasna. in Capitala a fost in vigoare un cod portocaliu de polei, iar.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti seara atentionari nowcasting Cod galben de ceata in localitati din judetele Botosani, Iasi si Calarasi, valabile pana la ora.

Cod Galben de ceata si depuneri de chiciura in zeci de localitati din Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, mai multe atentionari cod galben de ceata si depuneri de chiciura, valabile in 23 de judete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2662 seconds )