Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentionare meteo!Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Antena3 Antena3,
Atentionare meteo!Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Mai multe localitati din judetele Vaslui, Vrancea si Galati se afla sub Cod galben de ceata si chiciura vineri dimineata, pana la ora 11:00. Potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia. continuă pe Antena3

Atentionare ANM! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi,avertizari nowcasting Cod galben de ceatasi de vant puternic in mai multe judete. Potrivit meteorologilor, pana la ora 12. 00, in.

Atentionare meteo! Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol, in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, avertizari nowcasting de Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol, valabilein orele urmatoare in mai multe judete. Potrivit.

Avertizare meteo!Cod galben de viscol in mai multe judete

Zonele de munte a doua judete din Transilvania sunt vizate, joi, de o noua avertizare nowcasting Cod galben de viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Astfel, in judetele.

Avertizare ANM: Cod galben de vant puternic in sapte judete

Sapte judete din nordul si nord-vestul tarii sunt, miercuri, sub avertizare cod galben de vant puternic, care la rafala atinge viteze de pana la 60 de kilometri pe ora. Administratia Nationala de.

Mai multe SCOLI vor fi iNCHISE, din cauza vremii! Iata despre ce judete e vorba

Mai multe scoli din Cluj si Maramures vor fi inchise joi si vineri, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Este vorba despre 49 de unitati de invatamant, aflate in zone foarte afectate de ninsori si.

Vlad Batrincea: in dorinta de a realiza rapid reforma salarizarii, s-au admis mai multe erori tehnice

In dorinta de a produce rapid reforma salarizarii, guvernarea a admis mai multe erori tehnice, in primul rand la nivelul Ministerului Finantelor, care a pregatit proiectul legii salarizarii. De aceasta parere este deputatul socialist Vlad Batrincea. in opinia lui, lucrurile pe care le face conducerea tarii nu trebuie sa se produca in graba si doar in scopuri electorale, transmite IPN.

Analisti: Taxa pe energie va fi pusa de mai multe ori pe acelasi MWh, pe toata filiera de la producator la consumator

Ordonanta 114, cea care impune si taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din energie, poate duce la scumpirea majora a fiecarui MWh care ajunge la consumator, pentru ca taxa va fi pusa de mai multe ori pe acelasi MWh, pe toata filiera de la producator la consumator, considera analistii Deloitte. Economistul Dragos Cabat avertizase ca firmele de distributie nu vor putea face fata.

Cum si-au portat romnii numerele de telefon n 2018: DIGI a cstigat cele mai multe numere de mobil, n timp ce Telekom a fost lider pe telefonie fixa

Peste 930. 000 de numere de telefon au fost portate anul trecut de catre romanii care au vrut sa schimbe furnizorul de telefonie, dar sa-si pastreze in acelasi timp numarul de telefon, a anuntat joi arbitrul telecom ANCOM). 92% dintre aceste numere au fost de mobil, cele mai multe peste 278. 000) fiind transferate in reteaua Digi, apoi in retelele Orange 176. 124 numere) si Vodafone 156. 323 numere). in zona telefoniei fixe, lider a fost Telekom Romania fostul Romtelecom), care a castigat 28. 516 numere.

O noua avarie RADET: mai multe blocuri din Sectorul 2 al Capitalei nu au apa calda si caldura

Mai multe blocuri si imobile din Sectorul 2 al Capitalei nu au apa calda si caldura, joi, 17 ianuarie, din cauza unei avarii raportate de Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET).

Restrictii in mai multe spitale din Bucuresti din cauza virozelor. Ce trebuie sa stie vizitatorii?

Mai multe spitale din Capitala, intre care Spitalul Marie Curie, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )