Libnet.ro
UNICEF

07:45

Atentionare de vreme instabila: Cod galben de ploi puternice si grindina

Adevărul Adevărul,
Atentionare de vreme instabila: Cod galben de ploi puternice si grindina

Meteorologii au emis, vineri, noi atentionari nowcasting Cod galben de vreme instabila, valabile in 12 judete din Muntenia si Oltenia, printre care si Calarasi. continuă pe Adevărul

Cod galben de ploi in Bucuresti si 14 judete vineri dupa-amiaza

14 judete si municipiul Bucuresti se afla vineri dupa-amiaza sub atentionare de Cod galben de ploi, intensificari ale vantului si grindina de mici dimensiuni.

UPDATE Cod galben si portocaliu vineri seara in Bucuresti si mai multe judete

Mai multe judete si municipiul Bucuresti se afla vineri dupa-amiaza sub atentionare de Cod portocaliu si galben de ploi, intensificari ale vantului si grindina de mici dimensiuni.

Alerta meteo: Vreme instabila pana joi seara. Vijelii si grindina in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o informare de vreme instabila, valabila pana joi seara la nivelul intregii tari.

Veste proasta de la meteorologi! Nu scapam de vijelii, ploi puternice si grindina

Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse ploi de scurta durata, in vest si nord-vest precum si in zonele montane si submontane aferente, iar in primele ore ale intervalului, cu o.

ALERTA HIDROLOGICA: Cod portocaliu si cod galben de inundatii pana vineri noapte. Care sunt zonele vizate

Hidrologii au emis, joi, o atentionare Cod portocaliu si una Cod galben de inundatii pentru bazine hidrografice din judetele Satu Mare, Mures si Alba. Potrivit Institutului National de Hidrologie si.

VREMEA. ANM, noi avertizari de vreme instabila. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o informare de vreme instabila, valabila pana joi seara la nivelul intregii tari. Potrivit prognozei, in.

VREMEA. Romania, lovita de ploi puternice

Ploi puternice lovesc vestul Romania incepand de miercuri seara, dupa care instabilitatea atmosferica se extinde in toate regiunile. Administratia Naaionala de MeteorologieANM) a anuntat ca nu vom scapa de.

Cod portocaliu si cod galben de vijelie pentru mai multe judete ale tarii. Furtuna in Bucuresti

ANM a emis Cod portocaliu si Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii COD GALBEN Valabil de la :24-05-2019 ora 13:05pana la :24-05-2019 ora 14:00 In zona.

Vremea o ia razna! Cod portocaliu si cod galben de precipitatii si fenomene meteo extreme, in mai multe judete

Vremea o ia razna la sfarsitul acestei saptamani 24 26 mai) in mai multe regiuni ale tarii. Meteorologii au anuntat cod portocaliu si cod galben, cu fenomene meteo extreme. Daca la inceputul acestei saptamani vremea a fost insorita in mai multe parti ale Romaniei, spre sfarsitul perioadei vremea se va inrautati in special in [] .

Cod portocaliu si cod galben de vijelie pentru mai multe judete ale tarii

ANM a emis Cod portocaliu si Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii COD GALBEN Valabil de la :24-05-2019 ora 13:05pana la :24-05-2019 ora 14:00 In zona.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )