Libnet.ro
UNICEF

23:15

Athenee Palace, reactie dupa teoria lui Dragnea privind asasinii: Nu avem nicio evidenta despre sederea la care s-a facut referire recent (FOTO)

B1 B1,
Athenee Palace, reactie dupa teoria lui Dragnea privind asasinii: Nu avem nicio evidenta despre sederea la care s-a facut referire recent (FOTO)

Hotelul Athenee Palace din Bucuresti a reactionat dupa ce numele sau a fost adus in teoria conspirationista a lui Liviu Dragnea privind tentativa de asasinare incercata asupra sa. Administratorii paginii de. continuă pe B1

Pagina de facebook a hotelului Athenee Palace, asaltata dupa declaratia lui Dragnea despre asasini: 4 stele ca i-ati cazat. Nu v-am dat 5 ca nu si-au dus misiunea la capat! (FOTO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, marti seara, ca anul trecut s-a incercat asasinarea sa, sustinand ca patru barbati au venit special pentru aceasta misiune in Romania.

Cum l-au ironizat internautii pe Dragnea pentru presupusa tentativa de asasinat, pe pagina de Facebook a Hotelului Athenee Palace

Afirmatiile lui Liviu Dragnea privind presupusa tentativa de asasinat la adresa sa au declansat un val de ironii, glume si bancuri in mediul online si, in special, pe pagina de Facebook a hotelului Athenee Palace Hilton. Hotelul a devenit tinta internautilor pentru ca, potrivit scenariului lansat de liderul PSD, acolo ar fi fost cazati cei patru straini care ar fi urmat sa puna in practica planul impotriva sa.

Mesajul transmis de hotelul Athenee Palace, dupa ce Dragnea a spus ca presupusii asasini s-au cazat acolo

Hotelul Athenee Palace a transmis un mesaj pe Facebook, miercuri, la o zi dupa ce Liviu Dragnea a spus ca, anul trecut,a fost tinta unei tentative de asasinet si ca cei patru presupusi asasini s-au cazat la.

Reactia Athenee Palace dupa ce Dragnea a spus ca patru straini care ar fi vrut sa-l asasineze au stat la acest hotel. Nu avem nicio evidenta despre sederea la care s-a facut referire recent n presa

Dupa ce pagina de Facebook a Athenee Palace s-a umplut de postari ironice dupa ce Liviu Dragnea a declarat ca patru straini care au vrut sa-l asasineze au fost cazati aici, unitatea hoteliera a publicat un mesaj pe reteaua de socializare multumind pentru postari si precizand ca nu are nicio evidenta despre sederea la care s-a facut referire recent in presa.

Facebook-ul Hotelului Athenee Palace s-a umplut de recenzii dupa declaratia lui Dragnea: Fiti mai atenti cu profesionistii. Creati-le conditii sa nu mai dea gres

La scurt timp dupa declaratia controversata a lui Liviu Dragnea cu privire la cei patru criminali cazati la Athenee Palace Hilton care ar fi incercat sa il ucida anul trecut, pagina de Facebook a hotelului s-a umplut de recenzii negative, la adresa sefului PSD. Unii dintre internauti au spus ca hotelul este intr-atat de bun incat asasinii lui Dragnea au uitat de ce au venit.

Banila (DIICOT) despre afirmatiile lui Dragnea privind presupusa tentativa de asasinare a sa: Nu am avut nicio sesizare / Ciudat este de ce nu s-a adresat noua

Procurorul sef al DIICOT, Felix Banila, a declarat miercuri ca nu a existat la DIICOT nicio sesizare in legatura cu o presupusa tentativa de asasinat la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

SRI: Nu am primit nici o sesizare de la Dragnea privind o presupusa amenintare

Serviciul Roman de Informatii SRI) nu a primit nicio sesizare oficiala din partea presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in legatura cu o presupusa amenintare la integritatea sa fizica, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al.

Alina Gorghiu, dupa dezvaluirile lui Dragnea: ii cer public sa informeze opinia publica transparent in ce data a facut plangerea penala pe tema asa-zisei tentative de omor

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, i-a cerut liderul PSD, Liviu Dragnea, sa informeze opinia publica cand si unde a facut plangerea penala in privinta tentativei de omor despre care a adus vorba marti seara, la.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )