Libnet.ro
UNICEF

06:15

Atletism: Oscar Pistorius a iesit din nchisoare pentru a asista la funeraliile bunicului sau

Hotnews Hotnews,
 Atletism: Oscar Pistorius a iesit din nchisoare pentru a asista la funeraliile bunicului sau

Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius, aflat in spatele gratiilor pentru uciderea prietenei sale, a iesit marti din inchisoare, pentru o scurta perioada, fiind autorizat sa asiste la funeraliile bunicului sau, au anuntat autoritatile sud-africane. continuă pe Hotnews

Copil de 9 ani, trimis n judecata de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate din Suceava pentru o datorie de 158 de lei

O fetita de 9 ani din judetul Botosani a fost trimisa in judecata de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate din Suceava pentru o datorie de 158 de lei, dupa ce, in aceeasi luna, i-au fost decontate analize facute intr-un laborator privat, dar si in spital, unde fusese internata.

Evolutie sub pretul din oferta pentru actiunile Nuclearelectrica

Analisti: Rezultatele financiare - cauza scaderii titlurilor SNN in primii ani dupa intrarea la tranzactionare * Irina Railean, Banca Transilvania: Conditiile nefavorabile de piata si reglementarile excesive au dezamagit investitorii * Maria Vlad, BRK Financial Group: Pretul din oferta a fost dat, in principal, de entuziasmul investitorilor, avand la baza rezultatele financiare din anul listarii De la listarea la Bursa de Valori Bucuresti BVB) de acum cinci ani noiembrie 2013) si pana in prezent, cotatia titlurilor Nuclearelectrica SNN) s-a tranzactionat aproape numai sub pretul la care s-a incheiat oferta de vanzare de actiuni, de 11,2 lei/unitate, iar, pana la finalul anului 2016, evolutia titlului SNN a fost preponderent decorelata de cea a indicelui BET, cel mai important cos de actiuni al BVB.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE. Cad in sfarsit bani din cer pentru nativii unei zodii!

Horoscop zilnic 13 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 13 noiembrie Scorpion. Astepti cu mult interes un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare si in care ai investi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )