Libnet.ro
UNICEF

22:16

ATP Basel: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala

Hotnews Hotnews,
 ATP Basel: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat in finala turneului de la Basel de categorie 500), dupa ce a invins, scor 3)6-7, 7-63), 10-5, cuplul Ivan DodigFilip Polasek CroatiaSlovacia). continuă pe Hotnews

ATP Basel: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in semifinale

Perechea Horia TecauJean-Julien Rojer a obtinut calificarea in semifinalele turneului de la Basel de categorie 500), dupa ce a trecut, scor 7-67), 7-5, de dublul britanic Jamie MurrayNeil Skupski.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala turneului de la Basel

Perechea Horia TecauJean-Julien Rojer RomaniaOlanda), cap de serie numarul 4, a obtinut, sambata, calificarea in finala turneului de 500 de puncte de la Basel.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au acces in finala turneului de la Basel

Perechea Horia TecauJean-Julien Rojer RomaniaOlanda), cap de serie numarul 4, a obtinut calificar.

ATP Basel: Roger Federer, calificat in semnifinale fara sa joace

Tenismanul elvetian Roger Federer s-a calificat in semifinalele turneului ATP de la Basel, dotat cu .

VIDEO ATP Basel: Roger Federer continua cursa pentru titlu Elvetianul a pierdut doar trei game-uri in fata moldoveanului Radu Albot

Roger Federer 3 ATP) continua cursa pentru al zecelea titlu de la Basel. Elvetianul l-a invins pe moldoveanul Radu Albot 49 ATP), scor 6-0, 6-3, dupa o ora si trei minute de joc si s-a calificat in sferturi.

VIDEO ATP Basel: Roger Federer, tot mai aproape de al zecelea titlu Finala cu Alex De Minaur

Roger Federer 3 ATP, principalul favorit) s-a calificat in finala turneului de la Basel, dupa ce l-a invins pe grecul Stefanos Tsitsipas, scor 6-4, 6-4. Elvetianul se va duela pentru a obtine al zecelea titlu cu australianul Alex De Minaur.

ATP Basel: Marius Copil, eliminat in primul tur de Roberto Bautista-Agut Romanul va iesi din Top 150 mondial (Rezultatele zilei)

Marius Copil, finalist al editiei din 2018, a fost invins, marti, in primul tur al turneului de la Basel, de spaniolul Roberto Bautista-Agut 10 ATP, favorit 4), scor 6-4, 7-5. Meciul a durat o ora si 35 de minute.

ATP Basel: Roger Federer, in semifinale dupa ce Stan Wawrinka a declarat forfait

Cap de serie numarul 7, Stan Wawrinka a declarat forfait, iar Roger Federer favorit numarul unu) a obtinut calificarea in semifinalele de la Basel fara sa evolueze.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )