Libnet.ro
UNICEF

19:45

ATP Cup: Cine participa si care este formatul competitiei care va debuta vineri

Hotnews Hotnews,
 ATP Cup: Cine participa si care este formatul competitiei care va debuta vineri

ATP Cup 2020, prima editie a competitiei masculine de tenis pe echipe, va debuta vineri cu meciul dintre Grecia si Canada de la Brisbane, in timp ce marea favorita se anunta Spania, actuala campioana a Cupei Davis, singura echipa care conteaza pe doi jucatori din Top 10 Rafa Nadal si Roberto Bautista), relateaza EFE. continuă pe Hotnews

inca un forfait: Kei Nishikori nu va participa la ATP Cup si Australian Open

Kei Nishikori, locul 13 ATP, a anuntat ca va rata debutul noului sezon, niponul neputand sa participe la ATP Cup 3-12 ianuarie 2020) si Australian Open 20 ianuarie - 2 februarie).

ATP Cup, la linia de start. Ce aduce nou rivala Cupei Davis, grupele, programul si sistemul atipic de acordare a punctelor

ATP Cup da startul noului sezon in tenisul masculin. Este vorba despre o intrecere pe echipe si pe natiuni, aflata la debut, un concurent direct al Cupei Davis, care are avantajul de a oferi puncte in clasamentul mondial - ceea ce nu se intampla in cazul Cupei Davis si nici in cazul Jocurilor Olimpice. ATP Cup se lanseaza in aceasta noapte, in Australia, fiind programata in perioada 3-12 ianuarie.

PROGRAM CARREFOUR de ANUL NOU. Iata care este programul magazinelor Carrefour de Revelion

PROGRAM CARREFOUR de ANUL NOU. Iata care este programul magazinelor Carrefour de Anul Nou, conform datelor culese de Antena3. ro.

PROGRAM LIDL de ANUL NOU. Iata care este programul magazinelor LIDL de ANUL NOU

PROGRAM LIDL de ANUL NOU. Iata care este programul magazinelor LIDL de Anul Nou, conform datelor culese de Antena3. ro.

Putini romani stiu! Care este cel mai sigur cod PIN pentru cardul bancar!

Codul PIN a devenit alaturi de CNP cel mai comune cod pe care trebuie sa il foloseasca o persoana in viata de zi cu zi. PIN este acronim al sintagmei engleze Personal Identification Number in romana Numar Personal de Identificare) si poate avea o lungime cuprinsa intre 4 si 12 cifre.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )