Libnet.ro
UNICEF

17:00

Putini romani stiu! Care este cel mai sigur cod PIN pentru cardul bancar!

Antena3 Antena3,
Putini romani stiu! Care este cel mai sigur cod PIN pentru cardul bancar!

Codul PIN a devenit alaturi de CNP cel mai comune cod pe care trebuie sa il foloseasca o persoana in viata de zi cu zi. PIN este acronim al sintagmei engleze Personal Identification Number in romana Numar Personal de Identificare) si poate avea o lungime cuprinsa intre 4 si 12 cifre. continuă pe Antena3

Rusia acuza China de furtul unor tehnologii militare. Moscova este cel mai important furnizor de armament al Beijingului

Rusia, de departe cel mai important furnizor de armament al Chinei, acuza statul chinez de furtul unor tehnologii militare. in prezent, Rusia, care are o economie slaba, are nevoie disperata de veniturile.

ZODIA care straluceste cel mai tare. Femeia de DIAMANT a horoscopului

Femeia de diamant a horoscopului este cea nascuta in zodia RAC. Ea are o multime de calitati demne de pretuire, astfel ca cei din jur se pot considera norocosi ca o au in preajma lor.

REVELION 2020. Putini romani stiu asta! Cate calorii are salata de boeuf

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a tinut sa dea un sfat tuturor iubitorilor de salata de boeuf.

Carmen Tanase, marturie emotionanta: Cel mai drag moment pe care l-a trait pana acum

Actrita Carmen Tanase a fost provocata, miercuri, de Sabina Iosub, sa spuna care este cel mai drag moment al sau pe care l-a trait pana acum.

Care este cel mai socant eveniment politic din 2019, in opinia fostului presedinte Traian Basescu

Ieri, la postul de TV Digi24, fostul presedinte Traian Basescu a explicat care este, in opinia sa, cel mai neasteptat eveniment al anului care se incheie astazi.

Sergio Aguero, cel mai bun marcator din Premier League in ultimul deceniu

Atacantul argentinian Sergio Aguero este cel mai bun marcator din ultimul deceniu in Premier League, potrivit Opta. De asemenea, David Silva, colegul sau de la Manchester City, este jucatorul cu cele mai multe pase decisive in intervalul 2010-2019.

Care este cea mai buna zi sa incepi o dieta

Te-ai hotarat sa tii cura de slabire, ca sa dai jos ce ai acumulat de Sarbatori? Afla care este cea mai buna zi sa incepi o dieta.

Turcia ia in calcul trimiterea de trupe in Libia pentru a impiedica cucerirea capitalei de catre un general rebel. Care este situatia din cel mai instabil stat al Africii de Nord (FOTO)

Parlamentul turc ar putea aproba si cel mai probabil ca o va si face) o motiunecare va permite desfasurarea de trupe in Libia, o tara sfasiata de razboi civil inca din 2011, atunci cand a fost.

Eugen Tomac (PMP): Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin

Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin, considera eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, care le-a.

Dan Petrescu: Pentru mine, cel mai bun antrenor roman a fost Anghel Iordanescu

Dan Petrescu 52 de ani), antrenorul campioanei Romaniei, a anuntat ca, din punctul lui de vedere, cel mai bun tehnician din istoria Romaniei este fostul selectioner Anghel Iordanescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2176 seconds )