Libnet.ro
UNICEF

12:30

ATP: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, a doua cea mai buna pereche a deceniului

Hotnews Hotnews,
 ATP: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, a doua cea mai buna pereche a deceniului

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer a incheiat ultimul deceniu pe locul secund intr-o ierarhie realizata de ATP, in care au fost luate in calcul performantele de la dublu din perioada 2010-2019. continuă pe Hotnews

O noua performanta pentru tenisul romanesc: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, a doua cea mai buna pereche de dublu a deceniului

Perechea de dublu dintre Horia Tecau si Jean-Julien Rojer a fost recunoscuta de catre ATP drept a doua cea mai buna a ultimului deceniu 2010-2019) Cuplul romano-olandez se afla pe locul secund ca numar de.

Horia Tecau, despre cum l-a motivat Ilie Nastase: A fost modelul pentru care parintii mei m-au dus la sport

Horia Tecau rememoreaza cateva momente importante din copilaria sa, care l-au determinat sa se dedice sportului alb si sa-si creeze un drum in tenis.

Cea mai mare frica a lui Cabral. Ce a reusit, in cele din urma, de dragul fiicei lui cu Andreea Ibacka

De Craciun toata lumea incearca sa faca pe plac celor apropiati, si sa le faca tot felul de cadouri, unele serioase, altele dragute sau amuzante,. Dar, Cabral, vedeta Pro TV, se pare ca a trecut la un alt nivel cand vine vorba de cadouri, mai ales ca este vorba de fata cea mica, Namiko. Cea .

Tariceanu: Cea mai importanta decizie a ALDE a fost iesirea de la guvernare. Ce s-a intamplat ulterior pe mine m-a surprins foarte mult

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca cea mai importanta decizie pentru ALDE din acest an a fost iesirea de la guvernare. Liderul partidului a adaugat ca Viorica Dancila a fost surprinsa de hotarare, fiindca a crezut ca nu pleaca cainele de la macelarie.

Tranzactia SECOLULUI! Varful turnului Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, VANDUTA (VIDEO)

Proprietarul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a scos la vanzare varful turnului. Tranzactia ar putea aduce grupului imobiliar care se ocupa de ea suma de un miliard de dolari.

RETETA DE CRACIUN. Chef Sorin Bontea, cea mai buna reteta de sarmale pentru Craciun

Chef Sorin Bontea a dezvaluit cea mai buna reteta de sarmale pentru masa de Sarbatori.

Madalina era cea mai fericita femeie din lume, in ziua in care a devenit mama. Dar la doar cateva zeci de minute, bucuria avea sa-i fie umbrita. Din pacate, sfarsitul a fost inevitabil!

Trebuia sa fie cea mai fericita zi din viata ei, i se nascuse copilul. Dar in doar cateva zeci de minute, bucuria i-a fost nimicita de o veste cumplita.

METEO Ploi si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii pana joi seara, ninsori si viscol in Carpatii Meridionali si Occidentali

Meteorologii anunta ploi si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii pana joi seara si au emis un cod galben de ninsori si viscol in Carpatii Meridionali si Occidentali.

VIDEO Klopp, o minte sclipitoare: Povestea celui care a facut din Liverpool cea mai buna echipa din lume

A vrut sa fie doctor, dar si-a dat seama repede ca nu e suficient de inteligent pentru o cariera in medicina. Nici ca jucator n-a stralucit la nivel inalt, dar, ca antrenor, mintea sa sclipitoare a transformat-o pe Liverpool in cea mai buna echipa de fotbal din lume.

Roger Federer si Rafael Nadal, vazuti prin ochii lui Horia Tecau: Talent vs un luptator desavarsit

A vazut multe la viata lui si s-a duelat fie si doar la dublu) cu tot ce are mai bun tenisul mondial. Cu toate acestea, a ramas impresionat si ii considera speciali pe doi dintre titanii care fac inca) legea in sportul alb: Roger Federer si Rafael Nadal.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )