Libnet.ro
UNICEF

15:30

ATP Kitzbuhel: Miomir Kecmanovic a castigat primul titlu din cariera

Hotnews Hotnews,
 ATP Kitzbuhel: Miomir Kecmanovic a castigat primul titlu din cariera

Miomir Kecmanovic 47 ATP) a castigat, duminica, turneul de la Kitzbuhel, cu premii totale de 336,680 de euro. Sarbul si-a trecut astfel in palmares primul trofeu din cariera. continuă pe Hotnews

Patricia Tig obtine primul titlu din cariera. Salt de 30 de locuri in clasamentul WTA

Jucatoarea Patricia Tig a castigat turneul WTA de la Istanbul, primul din cariera, dupa o finala cu Eugenie Bouchard din Canada.

Patricia Tig, la primul titlu WTA din cariera. Romanca a castigat finala de la Istanbul cu Bouchard, dupa 8 mingi de meci (VIDEO)

Patricia Tig a castigat primul titlu WTA din cariera, duminica, dupa ce a invins-o pe Eugenie Bouchard din Canada, 2-6 6-1 7-6, intr-un meci absolut dramatic, pe care romanca a reusit sa il inchida.

VIDEO Patricia Tig, campioana la Istanbul Romanca a fructificat a opta minge de meci cu Eugenie Bouchard

Patricia Tig 88 WTA) a castigat turneul de la Istanbul, dupa ce a invins-o, duminica, scor 2-6, 6-1, 7-64), pe canadianca Eugenie Bouchard 272 WTA, venita din calificari).

Liga Campionilor (handbal f): Brest Bretagne vs SCM Ramnicu Valcea 29-21, in primul meci din grupa B

Echipa de handbal feminin SCM Ramnicu Valcea a fost invinsa sambata, in deplasare, de formatia Brest Bretagne Handball, scor 29-21 12-12), in primul meci din grupa B a Ligii Campionilor. Partida s-a disputat cu spectatori.

Patricia Tig a castigat primul turneu WTA din cariera la Istanbul, dupa un meci spectaculos

Patricia Tig a castigat turneul de la Istanbul, dupa ce a invins-o in finala WTA pe Eugenie Bouchard. Tig a revenit dupa 2-6 in primul set si s-a impus in decisiv in tiebreak.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )