Libnet.ro
UNICEF

14:15

Atributiile ministrilor care vor candida in alegerile din 24 februarie vor fi preluate de catre secretarii generali de stat

Adevărul Adevărul,
Atributiile ministrilor care vor candida in alegerile din 24 februarie vor fi preluate de catre secretarii generali de stat

In alegerile parlamentare din 24 februarie, fie pe liste in circumscriptia nationala, fie in circumscriptii uninominale, candideaza cinci ministri. Atributiile acestora urmeaza sa fie preluate de catre secretarii generali de stat. continuă pe Adevărul

Vladimir Voronin, capul listei PCRM pentru alegerile din 24 februarie. Cine sunt ceilalti candidati

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, va fi si in alegerile din 24 februarie in fruntea listei electorale nationale a comunistilor. PCRM merge in alegeri cu o lista de 41 de deputati, iar printre primii zece candidati sunt doar doi actuali deputati.

Miscarea Populara Antimafie a anuntat lista de candidati pentru alegerile din 24 februarie

Partidul Miscarea Populara Antimafie a depus la Comisia Electorala Centrala joi, 3 ianuarie, lista nationala de candidati pentru alegerile parlamentarele din 24 februarie. in fruntea listei se afla liderul formatiunii, Sergiu Mocanu, care a anuntat ca Miscarea nu va avea candidati pe cirumscriptii uninominale pentru ca nu vor sa participe in cazinoul lui Plahotniuc.

DOCUMENT Miscarea Populara Antimafie a anuntat lista de candidati pentru alegerile din 24 februarie

Partidul Miscarea Populara Antimafie a depus la Comisia Electorala Centrala joi, 3 ianuarie, lista nationala de candidati pentru alegerile parlamentarele din 24 februarie. in fruntea listei se afla liderul formatiunii, Sergiu Mocanu, care a anuntat ca Miscarea nu va avea candidati pe cirumscriptii uninominale, ci doar pe lista de partid, pentru ca nu vor sa participe in cazinoul lui Plahotniuc.

Femeile, in coada listelor electorale pentru alegerile din 24 februarie

Activistii civici se arata ingrijorati ca in viitorul Legislativ vor accede mai putine femei decat in cel precedent. Alina Andronache, specialista in relatiile cu publicul la Centrul National de Studii si Informare pentru Problemele Femeii, a declarat pentru IPN ca in toate listele de candidati pentru circumscriptia nationala ale partidelor politice care deja si-au inregistrat candidatii la CEC femeile sunt preponderent plasate in coada.

Blocul ACUM nu va face alianta cu PDM. Mihai Popsoi: Alegerile anticipate ar fi o solutie mai buna

Vicepresedintele PAS Mihai Popsoi se arata optimist in privinta sanselor Blocului electoral ACUM in vederea obtinerii unei majoritati parlamentare, in alegerile din 24 februarie. Totusi, daca ACUM nu va reusi de unul singur sa formeze guvernarea, politicianul respinge categoric posibilitatea crearii unei aliante cu PDM sau PSRM, subliniind ca ACUM va prefera sa mearga la anticipate in asa situatie.

HOROSCOPUL RUNELOR PENTRU 2019 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care vor avea un an plin de incercari

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse ce zodii vor avea un an dificil in 2019, potrivit runelor. Taur Pentru Taur care e mai molcom, mai domol, mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3161 seconds )