Libnet.ro
UNICEF

10:45

ATT amenintata cu amenda record de 100 de milioane de dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ATT amenintata cu amenda record de 100 de milioane de dolari

Organismul de reglementare Federal Communications Commision a propus o amenda record de 100 de milioane de dolari pentru ATT, spunand ca operatorul telecom nu a informat corect consumatorii privind planul de date nelimitat, scrie TheWeek. com . continuă pe Wall-Street Ro

SUA: Compania de telecomunicatii ATT, amendata cu 100 de milioane de dolari pentru incetinirea vitezei de internet

Comisia Federala de Comunicatii FCC) din SUA a amendat, marti, cu 100 de milioane de euro al doilea operator de telecomunicatii din tara, ATT, pentru incetinirea intentionata a vitezei de internet pentru clientii cu trafic de date nelimitat, anunta Washington Post.

Schimburile comerciale romano-tunisiene au ajuns la 315 milioane dolari

Schimburile comerciale romano-tunisiene au ajuns, in anul 2014, la valoarea de 315 milioane dolari, a declarat Catalin Olteanul, secretar de stat in Ministerul Economiei, Comertului si Turismului, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

De la 100 de dolari la peste 400 mil. $ intr-un timp record: sfaturile unui tanar antreprenor pentru succesul unei afaceri la inceput de drum

Inainte de a-si lansa noul startup, un tanar antreprenor a inceput in lumea business-ului prin infiintarea companiei Trace3, o afacere care a reusit sa creasca de la 100 de dolari pana la peste 400 de milioane de dolari . In mod sigur, Trace3 s-a.

Afacerile McDonalds, aproape de pragul de 100 milioane de euro

McDonald039;s Romania, care a implinit 20 de ani in Romania, a avut o cifra de afaceri de 97 milioane euro 434 mil. lei), in crestere cu 4%, si un profit net de 3,6 milioane euro 16, 5 mil. lei), in crestere cu 25%, in 2014, potrivit datelor de pe.

IFC acorda Alpha Bank Romania o linie de credit de 30 milioane dolari

IFC, parte a Bancii Mondiale, a acordat Alpha Bank Romania o linie de credit in valoare de 30 de milioane de dolari, pentru a extinde disponibilitatea de finantare a schimburilor comerciale pentru importatorii si exportatorii din Romania.

IFC acorda Alpha Bank Romania o linie de credit de 30 milioane dolari

IFC, parte a Bancii Mondiale, a acordat Alpha Bank Romania o linie de credit in valoare de 30 de milioane de dolari pentru a extinde disponibilitatea de finantare a schimburilor comerciale pentru importatorii si exportatorii din Romania.

Beyonce a fost data in judecata pentru plagierea melodiei XO si i se cer daune de 7 milioane dolari

Cantareata americana Beyonce 33 de ani) este acuzata ca a plagiat melodia XO si a fost data in judecata de artistul Ahmad Javon Lane, care ii cere daune de 7 milioane de dolari, potrivit site-ului contactmusic. com, citat de Mediafax.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )