Libnet.ro
UNICEF

23:15

Attila Korodi: Bugetul pe 2019 trebuie adoptat cat mai repede cu putinta

Adevărul Adevărul,
Attila Korodi: Bugetul pe 2019 trebuie adoptat cat mai repede cu putinta

UDMR nu va propune, miercuri, vreo modificare la legea bugetului pe 2019, declara la RFI liderul deputatilor Uniunii, Attila Korodi, care considera ca ar trebui finalizat acest serial cu meciuri politice. continuă pe Adevărul

Attila Korodi: Toader a trantit o OUG care a bulversat tot sistemul judiciar. Ar trebui demis / UDMR va vota motiunea impotriva ministrului

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a declarat ca Ordonanta de Urgenta 7, cea prin care au fost aduse noi modificari Legilor Justitiei si care a determinat proteste fara precedent ale magistratilor, ar fi.

TRAIAN BASESCU: Avem nevoie de o UE cat mai integrata si echitabila

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat astazi, la Universitatea din Oradea, ca avem nevoie de o Uniune Europeana cat mai integrata si cat mai echitabila, pentru a deveni un pol de putere globala intr-o lume tripolara.

PSD: Bugetul acestui an aduce investitii mai mari decat oricand si continua sa imbunatateasca viata oamenilor

Partidul Social Democrat a anuntat ca bugetul pe anul 2019 aduce cele mai mari investitii de pana acum si continua sa imbunatateasca viata oamenilor. Bugetul acestui an aduce investitii mai.

PSD: Bugetul acestui an aduce investitii mai mari ca oricand

Bugetul acestui an aduce investitii mai mari decat oricand si continua sa imbunatateasca viata oamenilor, sustine Partidul Social Democrat.

UDMR cere remanierea lui Tudorel Toader! Attila Korodi: Vom vota impotriva ministrului Justitiei

UDMR cere remanierea lui Tudorel Toader. Liderii maghiari surtin ca vorvota motiunea simplaimpotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. ,,Ministrul Justitiei a trantit o ordonanta de.

PSD: Bugetul pe 2019 aduce beneficii importante pentru cetateni. Iohannis trebuie sa isi ceara scuze pentru intarzierea inutila a adoptarii bugetului

PSD saluta, intr-un comunicat, adoptarea bugetului pe 2019, sustinand ca acesta aduce beneficii importante pentru cetateni si considera ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa isi ceara scuze pentru intarzierea inutila a adoptarii noului buget.

Consiliul Fiscal: Deficitul ar putea ajunge la 3,5% din PIB, in acest an. Bugetul pensiilor este cu 2 miliarde lei mai mic decat necesarul de plata

Consiliul Fiscal sustine ca deficitul bugetar ar putea ajunge la un nivel de 3,5% din produsul intern brut, la finele anului, chiar daca veniturile sunt supradimensionate, iar cheltuielile subdimensionate, spre exemplu cele cu pensiile, unde suma bugetata este cu 2 miliarde lei mai mica decat necesarul de plata.

Misterul culorii negre a vaselor de lut admirate la toate targurile. Mi se pare ca focul scoate destule culori, nu trebuie sa-i mai adaug eu

Mesterii populari fac, adeseori, demonstratii prin targuri folosind roata olarului, cea care ii fascineaza pe privitori. Cum se obtine, insa, culoarea acestor obiecte este un lucru pe care putini il cunosc.

Postul Pastelui 2019. A inceput cel mai greu si cel mai lung post din an

Postul Pastelui 2019. A inceput Postul Pastelui 2019! Pentru credinciosii ortodocsi a inceput Postul Pastelui care va tine 40 de zile, pana pe 28 aprilie. Postul Pastelui 2019. in aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )