Libnet.ro
UNICEF

06:45

PSD: Bugetul acestui an aduce investitii mai mari decat oricand si continua sa imbunatateasca viata oamenilor

Antena3 Antena3,
PSD: Bugetul acestui an aduce investitii mai mari decat oricand si continua sa imbunatateasca viata oamenilor

Partidul Social Democrat a anuntat ca bugetul pe anul 2019 aduce cele mai mari investitii de pana acum si continua sa imbunatateasca viata oamenilor. Bugetul acestui an aduce investitii mai. continuă pe Antena3

PSD: Bugetul acestui an aduce investitii mai mari ca oricand

Bugetul acestui an aduce investitii mai mari decat oricand si continua sa imbunatateasca viata oamenilor, sustine Partidul Social Democrat.

Postare PSD: Bugetul acestui an continua sa iMBUNATATEASCA viata oamenilor. Eliminarea WC-urilor medievale din fundul curtii

Bugetul acestui an aduce investitii mai mari decat oricand, iar guvernarea PSD va aduce romanilor toate lucrurile bune pe care le merita, a precizat Partidul intr-o postare pe Facebook, de miercuri. Bugetul.

PSD: Bugetul pe 2019 aduce beneficii importante pentru cetateni. Iohannis trebuie sa isi ceara scuze pentru intarzierea inutila a adoptarii bugetului

PSD saluta, intr-un comunicat, adoptarea bugetului pe 2019, sustinand ca acesta aduce beneficii importante pentru cetateni si considera ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa isi ceara scuze pentru intarzierea inutila a adoptarii noului buget.

Consiliul Fiscal: Deficitul ar putea ajunge la 3,5% din PIB, in acest an. Bugetul pensiilor este cu 2 miliarde lei mai mic decat necesarul de plata

Consiliul Fiscal sustine ca deficitul bugetar ar putea ajunge la un nivel de 3,5% din produsul intern brut, la finele anului, chiar daca veniturile sunt supradimensionate, iar cheltuielile subdimensionate, spre exemplu cele cu pensiile, unde suma bugetata este cu 2 miliarde lei mai mica decat necesarul de plata.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datele Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Senator PNL: Guvernul se iMPRUMUTAla cele MAI MARI dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile

Guvernul se imprumutala cele mai mari dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile, din care doua miliarde de euro sunt pensii speciale, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o.

Interviu cu directorul de resurse umane al Lidl: Cum isi atrage si pastreaza angajatii unul dintre cei mai mari retaileri locali

Cu peste 6. 000 de angajati, care lucreaza in cele 240 de magazine din tara, 4 centre logistice si in sediul central din Bucuresti, Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din retailul romanesc. Iar echipa este in crestere anual, cu fiecare.

IOHANNIS: in valorizarea libertatii, societatea omeneasca nu cunoaste un alt instrument mai bun decat educatia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca, in valorizarea libertatii, societatea omeneasca nu cunoaste un alt instrument mai bun decat educatia.

Tratamentele care nu sunt disponibile in sistemul de stat ar putea fi decontate in premiera la clinicile private din Romania, daca pretul serviciilor va fi mai mic decat in strainatate

Tratamentele care nu sunt disponibile in sistemul de stat ar putea fi decontate in premiera la clinicile private din Romania, daca pretul serviciilor va fi mai mic decat in strainatate, a declarat marti ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a anuntat ca ia in calcul extinderea prevederilor Ordinului 50/2004 si la furnizorii privati de servicii medicale din tara. in prezent, Ordinul 50/2014 prevede accesul pacientilor la tratamente decontate in strainatate atunci cand acestea nu sunt disponibile in sistemul public din tara.

Concedieri masive la una dintre cele mai mari companii de stat

Una dintre cele mai mari companii de stat va face concedieri masive in perioada urmatoare, decizia fiind luata recent in Adunarea Generala a Actionarilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )