Libnet.ro
UNICEF

23:15

Attila Korodi: Legea recursului compensatoriu trebuie abrogata. Regretam votul nostru

Hotnews Hotnews,
 Attila Korodi: Legea recursului compensatoriu trebuie abrogata. Regretam votul nostru

Decizia UDMR de a vota legea recursului compensatoriu nu a fost solid fundamentata, iar actul normativ trebuie abrogat, insa discutiile ar trebui sa aiba loc in Parlament, unde procedurile sunt foarte inaintate, a declarat la RFI liderul deputatilor Uniunii, Attila Korodi. Vicepremierul Raluca Turcan a spus ca daca legea nu este abrogata in Parlament, Guvernul Orban isi va asuma raspunderea. continuă pe Hotnews

ATTILA KORODI: Legea recursului compensatoriu trebuie corectata de Parlament

Legea recursului compensatoriu trebuie corectata de Parlament, unde procedurile sunt foarte inaintate, dar nu printr-o simpla abrogare, ci printr-o noua strategie si un text de lege care sa inlocuiasca actualul act normativ, a declarat luni, la RFI, deputatul UDMR, Attila Korodi.

Pozitia UDMR referitoare la legea recursului compensatoriu

Legea recursului compensatoriu trebuie corectata de Parlament, unde procedurile sunt foarte inaintat.

UDMR regreta votul pentru legea recursului compensatoriu. Korodi: Nu a fost o decizie solid fundamentata, trebuie aduse corecturi

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a declaratca decizia UDMR de a vota legea recursului compensatoriu nu a fost solid fundamentata, iar documentul trebuie corectat in Parlament. Legea recursului.

Ce vrea sa corecteze PNL pe legea recursului compensatoriu. Explicatiile Ralucai Turcan

Guvernul Orban a hotarat sa isi asume raspunderea cu recursul compensatoriu si Ordonanta 114. Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat faptul ca in saptamana aceasta GUvernul isi va angaja raspunderea in Parlament pentru cele doua. Iata cum crede formatiunea ca se vor derula lucrurile! Care sunt explicatiile deciziilor luate? Guvernul Orban isi asuma raspunderea pentru recursul .

RALUCA TURCAN: Abrogarea recursului compensatoriu este atat de importanta pentru noi, incat ne vom angaja raspunderea daca nu va fi realizata prin modificarea legii de catre Parlament

Vicepremierul, Raluca Turcan, a afirmat azi, printr-o postare pe reteaua sociala Facebook ca Executivul isi va asuma raspunderea in cazul in care nu va fi modificata legea recursului compensatoriu si pentru prorogarea termenului privind pensionarea anticipata a magistratilor.

RALUCA TURCAN: Ne vom angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu

Vicepremierul, Raluca Turcan, a afirmat azi, printr-o postare pe reteaua sociala Facebook ca Executivul isi va asuma raspunderea in cazul in care nu va fi modificata legea recursului compensatoriu si pentru prorogarea termenului privind pensionarea anticipata a magistratilor.

UDMR sustine abrogarea recursului compensatoriu. Attila Korodi: Regretam votul nostru

Desi a votat in Parlament aprobarea legii recursului compensatoriu, UDMR anunta acum ca regreta aceasta decizie si sustine ca formatiune va sprijini abrogarea recursului compensatoriu. Liderul deputatilor.

Ce implica abrogarea Legii recursului compensatoriu. Efectele acesteia, explicate de specialisti. Cristi Danilet: Legea nu se aplica pentru cei care au savarsit infractiuni, dar inca nu sunt condamnati

Abrogarea legii recursului compensatoriu, care a scos din inchisoare inainte de termen aproximativ 21. 000 de condamnati, din care peste 500 au comis din nou infractiuni grave, va produce efecte doar in cazul celor care vor primi condamnari de acum incolo. Cei care se afla acum in penitenciare vor beneficia in continuare de recursul compensatoriu, adica de reducerea zilelor de pedeapsa, pentru perioada pe care au executat-o pana acum, au explicat pentru HotNews. ro specialisti in Drept.

Guvernul e gata sa-si asume raspunderea pe Legea recuruslui compensatoriu. Turcan: Ne vom asuma raspunderea, daca legea nu e modificata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca Guvernul PNL are mandat in favoarea celor cinstiti, nu a infractorilor, asa incat Executivul isi va asuma raspunderea pentru modificarea Legi recursului compensatoriu, daca modificarea nu se va putea face prin Parlament. De asemenea, se va asuma raspunderea pentru prorogarea termenului privind pensionarea anticipata a magistratilor, pentru a nu bloca Justitia.

Un criminal eliberat pe legea recursului compensatoriu a ucis din nou. Fiul sau mai mare e la inchisoare tot pentru omor

Un criminal din Bihor, eliberat mai devreme din inchisoare in baza legii recursului compensatoriu, a fost retinut din nou, dupa ce si-a ucis concubina. Iosif Ventel, in varsta de 47 ani, si-a sugrumat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )