Libnet.ro
UNICEF

22:15

RALUCA TURCAN: Ne vom angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: Ne vom angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu

Vicepremierul, Raluca Turcan, a afirmat azi, printr-o postare pe reteaua sociala Facebook ca Executivul isi va asuma raspunderea in cazul in care nu va fi modificata legea recursului compensatoriu si pentru prorogarea termenului privind pensionarea anticipata a magistratilor. continuă pe Ziarul Bursa

Raluca Turcan: Ne vom angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan declara ca Guvernul isi va angaja raspunderea, in maxim doua saptamani, pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata prin modificarea legii de catre Parlament.

Turcan: Guvernul isi va angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan declara ca Guvernul isi va angaja raspunderea, in maxim doua saptamani, pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata prin modificarea legii de catre Parlament, scrie Agerpres.

Turcan: Ne vom angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca guvernantii isi vor angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu daca aceasta nu va fi realizata prin modificarea legii de catre.

RALUCA TURCAN: Abrogarea recursului compensatoriu este atat de importanta pentru noi, incat ne vom angaja raspunderea daca nu va fi realizata prin modificarea legii de catre Parlament

Vicepremierul, Raluca Turcan, a afirmat azi, printr-o postare pe reteaua sociala Facebook ca Executivul isi va asuma raspunderea in cazul in care nu va fi modificata legea recursului compensatoriu si pentru prorogarea termenului privind pensionarea anticipata a magistratilor.

Turcan promite angajarea raspunderii Guvernului pentru abrogarea recursului compensatoriu

Vicepremierul Raluca Turcan declara ca Guvernul isi va angaja raspunderea, in maxim doua saptamani, .

Ludovic Orban promite cea mai buna solutie pentru abrogarea recursului compensatoriu

Guvernul va gasi cea mai buna solutie pentru a genera abrogarea prevederilor referitoare la recursul.

Guvernul e gata sa-si asume raspunderea pe Legea recuruslui compensatoriu. Turcan: Ne vom asuma raspunderea, daca legea nu e modificata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca Guvernul PNL are mandat in favoarea celor cinstiti, nu a infractorilor, asa incat Executivul isi va asuma raspunderea pentru modificarea Legi recursului compensatoriu, daca modificarea nu se va putea face prin Parlament. De asemenea, se va asuma raspunderea pentru prorogarea termenului privind pensionarea anticipata a magistratilor, pentru a nu bloca Justitia.

Turcan: Abrogarea recursului compensatoriu este esentiala pentru Guvernul PNL

Raluca Turcan: Abrogarea recursului compensatoriu este atat de importanta pentru noi, incat ne vom .

Ludovic Orban anunta ca masura urgenta un proiect de lege privind abrogarea recursului compensatoriu: Vom gasi cea mai buna solutie pentru abrogarea prevederilor care au pus in pericol viata si integritatea fizica a cetatenilor romani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in debutul sedintei de Guvern un proiect de lege privind abrogarea recursului compensatoriu. As vrea sa spulber orice fel de indoiala privind programul de.

Ludovic Orban face anuntul: Abrogarea recursului compensatoriu este intre masurile urgente din programul de guvernare

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca abrogarea recursului compensatoriu este intre masurile urgente din programul de guvernare al PNL. Asta vom face si Asta e.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2917 seconds )