Libnet.ro
UNICEF

11:30

Audi - cea mai importanta remaniere a consiliului sau director din ultimii ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Audi - cea mai importanta remaniere a consiliului sau director din ultimii ani

Constructorul auto german Audi a anuntat luni cea mai importanta remaniere a consiliului sau director din ultimii ani, in conditiile in care divizia premium a grupului Volkswagen incearca sa depaseasca scandalul manipularii emisiilor poluante ale motoarelor diesel, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Turismul aduce contributia cea mai importanta la cresterea economiei nationale

Industria turismului aduce contributia cea mai importanta la cresterea economiei nationale, a declarat Excelenta Sa Helal Saeed Almarri, CEO al Autoritatii de Turism din Dubai.

Cum sa evitam regretul, cea mai mare teama a oamenilor: sfaturi de la un psiholog roman

Regretul a devenit cea mai puternica teama pe care un om o poate experimenta, iar orice actiune importanta din viata noastra este insotita de frica de regrete. Psihologii sunt de parere ca ne putem invinge destul de usor teama, daca urmam cateva sfaturi.

Augustin Lazar: Discutia fata in fata cu membrii Comisiei parlamentare de ancheta, cea mai buna solutie. Nu vom putea trimite un dosar judiciar sa fie examinat de o institutie extrajudiciara

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti, ca discutia fata in fata cu membrii Comisiei parlamentare de ancheta privind prezidentialele din 2009 este cea mai buna solutie, insa a subliniat ca, in mod cert, procurorii nu vor putea trimite un dosar judiciar sa fie examinat de o institutie extrajudiciara.

Liviu Dragnea, atacat de un fost sef ANAF: E cea mai mare minciuna declarata public de un om politic

Dupa ce Liviu Dragnea a negat la Antena 3 ca ar avea vreo legatura cu firma Tel Drum, fostul sef ANAF, Gelu Diaconu, a avut o reactie dura la adresa liderului PSD. Doar atat va zic: e cea mai.

E cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!

Fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Gelu Diaconu, a afirmat ca cea mai mare minciuna declarata public de un om politic o reprezinta negarea oricarei legaturi cu firma Tel Drum din partea liderului PSD, Liviu Dragnea.

Gelu Diaconu, fost sef al ANAF, dupa ce Dragnea a negat orice legatura cu Tel Drum: E cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!

Gelu Stefan Diaconu, fostul sef al ANAF, a reactionat pe Facebook la scurt timp dupa ce Liviu Dragnea a negat, duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, orice legatura cu Tel Drum, afirmand ca el avea deja bani atunci cand a intrat in politica: Doar atat va zic: e cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!, a scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Vecinii Adrianei Iliescu, ingrijorati! Unde a disparut cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a fost data disparuta de catre vecinii. Ingrijorati ca nu au mai vazut-o de saptamani bune, vecinii au alertat presa. Nici pe fiica ei nu am mai.

Cea mai mare companie energetica din lume a luat fiinta, in China

Cel mai mare producator de carbune din China, Shenhua Group Corp. , va fuziona cu China Guodian Group Corp, unul din primii cinci producatori chinezi de energie, dand nastere celei mai mari companii de utilitati din lume, dupa cum a anuntat, ieri, Comisia chineza de supervizare si administrare a activelor statului Sasac), transmite Reuters, citata de Agerpres.

China creeaza cea mai mare companie de energie din lume

Guvernul presedintelui Xi Jinping a aprobat miercuri fuziunea grupului Shenhua Group Corp. , cel mai mare miner de carbune din China, cu China Guodian Corp. , printre cele mai mari generatoare de energie, contolat de comisia de stat pentru supravegherea si administrarea activelor.

LIVE cu soacra multi-milionara intubata la spital! Cea mai bogata romanca din lume o comite din nou

Una din cele mai cunoscute romance in lume, Anca Neacsu, sau mai bine zis Anca Verma, dupa ce s-a casatorit cu un miliardar indian acuzat de trafic de arme, este tare mandra de familia in.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )