Libnet.ro
UNICEF

14:15

Audi g-tron la IAA Frankfurt 2017: alternativa curata

Auto Ro Auto Ro,
Audi g-tron la IAA Frankfurt 2017: alternativa curata

Audi demonstreaza prin intermediul flotei sale g-tron modul in care conducerea sportiva poate fi combinata cu eficienta, ecologie si economie de combustibil. Audi are acum o oferta deosebit de durabila: compania va furniza Audi e-gaz eco-friendly clientilor, in echipare standard pentru 3 ani, pentru a propulsa modelele A4 Avant g-tron, A5 Sportback g-tron si Modelele A3 Sportback g-tron. continuă pe Auto Ro

Modelul 911 GT3 cu pachetul Touring isi celebreaza premiera mondiala la IAA Frankfurt 2017

Noul model din gama Porsche: modelul 911 GT3 cu pachetul Touring va fi prezentat in cadrul celui de-al 67-lea Salon International de Automobile IAA), ce are loc in perioada 12 - 24 septembrie 2017, la Frankfurt. Automobilul este disponibil exclusiv cu transmisie manuala in sase trepte, iar in locul eleronului fix spate are un spoiler ajustabil, precum cel de pe modelul Carrera 911.

Noul Suzuki Swift Sport a fost prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Dupa ce noul Swift a avut premiera mondiala la Geneva, Suzuki Motor Corporation a prezentat oficial noul Swift Sport la editia a 67-a a Salonului Auto de la Frankfurt. Cea de-a treia generatie a acestui model emblematic a beneficiat de o schimbare completa de design si a fost conceputa sa ofere senzatii deosebite soferilor pasionati de masini sport.

Hyundai Motor lanseaza noul i30 N, i30 Fastback, KONA,dar si noua sa generatie de motoare Smart Stream la Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Hyundai Motor prezinta trei debuturi publice ale autovehiculelor noi la cel de-al 67-lea Salon International de la Frankfurt: prima masina de inalta performanta Hyundai i30 N, coupe-ul elegant cu cinci usi i30 Fastback si SUV-ul subcompact, KONA. Aceste noi modele sunt cele mai recente miscari ale lui Hyundai Motor pentru a deveni numarul unu in Europa, la automobile asiatice pana in 2021.

Noutati Maserati la Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Pornind de la noul Ghibli, care a adoptat o noua strategie de gama si dispune de o restabilire exterioara semnificativa, toate modelele Maserati au fost complet modernizate, prin adoptarea de noi tehnologii de top, suplimentare.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3372 seconds )