Libnet.ro
UNICEF

09:30

Noutati Maserati la Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Auto Ro Auto Ro,
Noutati Maserati la Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Pornind de la noul Ghibli, care a adoptat o noua strategie de gama si dispune de o restabilire exterioara semnificativa, toate modelele Maserati au fost complet modernizate, prin adoptarea de noi tehnologii de top, suplimentare. continuă pe Auto Ro

Noul Suzuki Swift Sport a fost prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Dupa ce noul Swift a avut premiera mondiala la Geneva, Suzuki Motor Corporation a prezentat oficial noul Swift Sport la editia a 67-a a Salonului Auto de la Frankfurt. Cea de-a treia generatie a acestui model emblematic a beneficiat de o schimbare completa de design si a fost conceputa sa ofere senzatii deosebite soferilor pasionati de masini sport.

Hyundai Motor lanseaza noul i30 N, i30 Fastback, KONA,dar si noua sa generatie de motoare Smart Stream la Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Hyundai Motor prezinta trei debuturi publice ale autovehiculelor noi la cel de-al 67-lea Salon International de la Frankfurt: prima masina de inalta performanta Hyundai i30 N, coupe-ul elegant cu cinci usi i30 Fastback si SUV-ul subcompact, KONA. Aceste noi modele sunt cele mai recente miscari ale lui Hyundai Motor pentru a deveni numarul unu in Europa, la automobile asiatice pana in 2021.

Honda Urban EV Concept dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt

Honda a dezvaluit un vehicul electric nou, conceptul Urban EV, la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017. Conceptul auto este construit pe o platforma complet noua si stabileste directia pentru tehnologia si designul care va aparea pe viitorul model electric de productie Honda, alimentat cu baterii.

Cele mai interesante concepte interesante prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt

Aproape orice concept dezvaluit publicului la Salonul Auto de la Frankfurt vine cu propulsie hibrida sau electrica. Din pacate vom astepta mai bine de trei ani pana le vom vedea pe strazi. Iata care sunt cele mai interesante concepte dezvaluite anul.

Dacia a prezentat noul Duster la Salonul Auto de la Frankfurt

Constructorul de automobile autohton Dacia si-a prezentat, marti, noul model Duster in cadrul prestigiosului Salon Auto de la Frankfurt, locul unde cele mai cunoscute marci de pe piata isi etaleaza an de an noile productii.

Modelul 911 GT3 cu pachetul Touring isi celebreaza premiera mondiala la IAA Frankfurt 2017

Noul model din gama Porsche: modelul 911 GT3 cu pachetul Touring va fi prezentat in cadrul celui de-al 67-lea Salon International de Automobile IAA), ce are loc in perioada 12 - 24 septembrie 2017, la Frankfurt. Automobilul este disponibil exclusiv cu transmisie manuala in sase trepte, iar in locul eleronului fix spate are un spoiler ajustabil, precum cel de pe modelul Carrera 911.

FOTOGALERIE Noul Dacia Duster are patru camere video, monitorizarea unghiurilor moarte si pornire fara cheie

Noua generatie a Dacia Duster a fost dezvaluita oficial marti, 12 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt 12-24 septembrie), avand functii surprinzatoare, precum un sistem de patru camere video, monitorizarea unghiurilor moarte, pornire fara cheie si volan reglabil pe inaltime si in adancime. Gama de motorizari si cutii de viteze ramane neschimbata. Preturile vor fi in mare aceleasi, insa vor fi anuntate pe final de 2017. Iata primele poze si informatii de la Frankfurt.

Dacia prezinta Noul Duster

Dupa 7 ani de succes si peste un milion de exemplare vandute, Dacia Duster se reinnoieste. Modelul emblematic al marcii Dacia se prezinta cu un nou design, atat la exterior, cat si la interior, si cu o gama extinsa de echipamente. Noul Duster pastreaza insa atuurile care au contribuit la succesul primei generatii : un spatiu interior generos, capacitati remarcabile in off-road si un pret fara egal. Dacia prezinta Noul Duster la Salonul de la Frankfurt 2017, in compania a 30 de clienti, admiratori ai marcii.

Masinile electrice constituie tema centrala a Salonului Auto de la Frankfurt - Constructorii auto promit sute de modele electrice, dar raman o multime de lucruri de rezolvat

Mai multe state importante au anuntat ca pana la jumatatea acestui secol ar vrea sa interzica masinile pe benzina si motorina, astfel ca acum, toate companiile auto trebuie sa se indrepte spre masina electrica. Rand pe rand gigantii industriei prezinta planuri ample de electrificare, insa raman o multime de obstacole in calea raspandirii acestor masini. Unele companii atrag atentia ca numai daca sunt profitabile masinile electrice vor avea succes, in timpce altele spun ca marja de profit este mult mai mica, astfel ca trebuie sa taie cheltuieli din alte locuri. In plus, sunt studii ce arata ca electrificarea va aduce disponibilizari masive in industrie, masinile electrice fiind mai usor de construit.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )