Libnet.ro
UNICEF

09:30

Audienta-record pentru Romania TV. Peste trei milioane de romani au urmarit meciul Grecia-Romania

Adevărul Adevărul,
Audienta-record pentru Romania TV. Peste trei milioane de romani au urmarit meciul Grecia-Romania

Postul Romania TV, care a transmis vineri seara partida Grecia-Romania, primul meci din barajul pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, a obtinut o audienta-record, potrivit Pagina de Media. Televiziunea detinuta de Sebastian Ghita a avut un rating de peste zece ori mai mare decat are intr-o zi obisnuita. continuă pe Adevărul

Parlamentul Romaniei pare sa fie un fel de furnicar. Parlamentarii au 2.265 de angajati pentru care deconteaza peste 3 milioane de lei lunar

Parlamentul Romaniei pare sa fie un fel de furnicar, unde se munceste fara oprire. Peste 2. 260 de persoane sunt angajate la birourile celor 586 de deputati si senatori. Pentru toti acesti angajati, care nu cont.

Green Group: Romanii au reciclat peste doua milioane de ambalaje PET, in opt luni

Romanii au reciclat, in perioada martie-octombrie, peste 16. 000 de kilograme de deseuri electrice si electronice DEEE) si peste doua milioane de recipienti PET, la aparatele inteligente de colectare amplasate in reteaua marilor retaileri, conform unui comunicat al Green Group.

Cotnari investeste peste 2 milioane euro in extinderea flotei auto

Producatorul de vinuri Cotnari investeste peste doua milioane de euro in extinderea flotei auto a partenerilor sai din tara, prin suplimentarea cu peste 100 de autoturisme si autoutilitare, a anuntat compania in cadrul unui comunicat.

Politistii au acordat amenzi de peste 2 milioane lei

Peste 300 de suspecti de infractiuni au fost depistati de politisti, in urma actiunilor desfasurate pe parcursul a trei zile, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR).

Romania TV raspunde valului de critici cu privire la politizarea meciului de fotbal Grecia - Romania: Am vrut sa facem un rating cat mai mare

Meciul Grecia Romania, mansa tur a barajului pentru calificarea la Mondialul de anul viitor, s-a transformat intr-o parada cu politicieni. Romania TV, postul care a cumparat drepturile de difuzare, a prefatat partida cu o emisiune in care sefii Partidului Social Democrat si-au descoperit pasiunea pentru fotbal.

Premierul Victor Ponta, la Romania TV, de la ora 18.50

Premierul Victor Ponta este invitat la Romania TV, incepand cu ora 18. Guvernul a adoptat astazi proiectul de buget pentru anul 2014 si legea descentralizarii.

Ministrul delegat Lucia Varga: In Romania exista peste 550.000 de hectare de padure nepazita

Peste 550. 000 de hectare de padure din Romania nu au paza asigurata, potrivit precizarilor facute sambata, la Zalau, de Lucia Varga, ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura, oficialul mentionand ca noul cod silvic prevede ca paza tuturor padurilor, inclusiv a celor private, sa fie asigurata gratuit de Romsilva, transmite Agerpres.

in Romania exista peste 550.000 de hectare de padure nepazita.

Peste 550. 000 de hectare de padure din Romania nu au paza asigurata, potrivit precizarilor facute sambata, la Zalau, de Lucia Varga, ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura, oficialul mentionand ca noul cod silvic prevede ca paza tuturor padurilor, inclusiv a celor private, sa fie asigurata gratuit de Romsilva. O masura a codului silvic extrem, extrem de importanta este aceea care se refera la o mai buna administrare a micilor proprietati si gestionarea durabila a acestora. In .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )