Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ministrul delegat Lucia Varga: In Romania exista peste 550.000 de hectare de padure nepazita

Hotnews Hotnews,
 Ministrul delegat Lucia Varga: In Romania exista peste 550.000 de hectare de padure nepazita

Peste 550. 000 de hectare de padure din Romania nu au paza asigurata, potrivit precizarilor facute sambata, la Zalau, de Lucia Varga, ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura, oficialul mentionand ca noul cod silvic prevede ca paza tuturor padurilor, inclusiv a celor private, sa fie asigurata gratuit de Romsilva, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

in Romania exista peste 550.000 de hectare de padure nepazita.

Peste 550. 000 de hectare de padure din Romania nu au paza asigurata, potrivit precizarilor facute sambata, la Zalau, de Lucia Varga, ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura, oficialul mentionand ca noul cod silvic prevede ca paza tuturor padurilor, inclusiv a celor private, sa fie asigurata gratuit de Romsilva. O masura a codului silvic extrem, extrem de importanta este aceea care se refera la o mai buna administrare a micilor proprietati si gestionarea durabila a acestora. In .

Lucia Varga: Avem peste 550.000 de hectare de padure nepazita

Peste 550. 000 de hectare de padure din Romania nu au paza asigurata, potrivit Luciei Varga, ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura, informeaza Agerpres. Oficialul a percizat ca noul cod silvic prevede ca paza tuturor padurilor, inclusiv a celor private, sa fie asigurata gratuit de catre Romsilva, transmite aceeasi sursa.

Lucia Varga anunta un proiect-pilot pentru vanzarea doar din depozite a lemnului exploatat

Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Varga, a anuntat sambata, la Zalau, initierea un proiect-pilot ce are in vedere trecerea de la vanzarea lemnului estimat inainte de exploatarea din padure la vanzarea lemnului masurat in cadrul unor depozite in care va putea fi realizata si prelucrarea sa primara, transmite Agerpres.

Ministrul delegat pentru Dialog Social nu crede ca va exista o greva generala in sanatate

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Doina Pana, a afirmat, vienri, la Bistrita, ca nu crede ca se va organiza o greva generala in sanatate, asa cum se anunta. Aceasta a mai spus ca pentru cei care au contracte colective de munca greva este ilegala.

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, despre protestele studentilor: Pe undeva ma bucura, ca fost lider al miscarii studentesti, faptul ca tanara generatie da dovada de implicare

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, a sustinut miercuri, 13 noiembrie, o declaratie de presa in legatura cu protestele organizatiilor studentesti. Ca o opinie personala, pe undeva ma bucura, ca fost lider al miscarii studentesti, faptul ca tanara generatie da dovada de implicare si nu pot decat sa apreciez ca isi doresc rezolvarea acestor probleme, a declarat ministrul. Acesta a sustinut ca Guvernul considera educatia ca prioritate si in aceste conditii, tinand cont de constrangerile bugetare, ne vom concentra atentia pentru a rezolva o parte dintre problemele pe care sistemul le are. Atat ca student, cat si ca rector inteleg revendicarile studentilor, a afirmat Mihnea Costoiu. In timpul declaratiei, studentii care protesteaza au ajuns in fata Ministerului, unde scandeaza 6% vrem si Uniti salvam educatia.

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Invatamant Superior: Inteleg revendicarile studentilor si doresc sa ii asigur ca Ministerul Educatiei depune toate eforturile pentru imbunatatirea situatiei lor

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, anunta intr-o declaratie publicata pe site-ul Ministerului Educatiei ca intelege revendicarile studentilor care protesteaza miercuri dupa-amiaza in centrul Capitalei. Guvernul din care fac parte stie ca educatia este prioritara pentru dezvoltarea Romaniei, precizeaza ministrul delegat pentru Invatamant Superior.

LIVE TEXT Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Invatamant Superior: Atat ca student, cat si ca rector inteleg revendicarile studentilor

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, sustine o declaratie de presa in legatura cu protestele organizatiilor studentesti. Studentii au avut in aceasta perioada mai multe proteste. Guvernul din care fac parte si eu consideram educatia ca prioritate si in aceste conditii, tinand cont de constrangerile bugetare, ne vom concentra atentia pentru a rezolva o parte dintre problemele pe care sistemul le are. incepand cu 1 ianuarie, salariile debutantilor vor creste semnificativ. atat ca student, cat si ca rector inteleg revendicarile studentilor, a declarat Costoiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )