Libnet.ro
UNICEF

01:06

Audierea lui Gheorghe Dinca de la DIICOT Craiova, intrerupta; va fi reluata la ora 8. Ce a dezvaluit criminalul inainte de a i se face rau

Antena3 Antena3,
Audierea lui Gheorghe Dinca de la DIICOT Craiova, intrerupta; va fi reluata la ora 8. Ce a dezvaluit criminalul inainte de a i se face rau

Gheorghe Dinca a ajuns in urma cu mai mult de o ora la sediul DIICOT Craiova, la audieri, unde da detalii referitoare la . continuă pe Antena3

Criminalului din Caracal i s-a facut rau. Audierea lui Gheorghe Dinca de la DIICOT a fost intrerupta. Va fi reluata dupa ora 8

Gheorghe Dinca a ajuns in urma cu mai mult de o ora la sediul DIICOT Craiova, la audieri, unde da detalii referitoare la .

DIICOT preia cazul criminalului de la Caracal. Gheorghe Dinca, audiat la Craiova

Parchetul de pe langa Tribunalul Olt va declina catre DIICOT Craiova competenta in ancheta privind disparitia fetei de 15 ani din Caracal, potrivit unor surse judiciare. Suspectul, un barbat de 66 de ani din.

Gheorghe Dinca, audiat la DIICOT Craiova. Ucigasul da detalii despre locul crimelor

Gheorghe Dinca a ajuns in urma cu mai mult de o ora la sediul DIICOT Craiova, la audieri, unde da detalii referitoare la .

DIICOT: Gheorghe Dinca, acuzat si de infractiunea de omor calificat. Noi dezvaluiri cumplite din ancheta facute de procurori

Georgiana Hossu, procurorul-sef adjunct al DIICOT Craiova, a facut noi precizari din ancheta inceputa in urma tragediei din Caracal. S-a dispus extinderea actiunii penale fata de inculpatul Dinca Gh.

Cazul Caracal - Suspectul este audiat, sambata dimineata, la DIICOT Craiova

In cursul noptii, dosarul penal privind cauza din Caracal a fost preluat de DIICOT, iar, la ora transmiterii stirii, principalul suspect- Gheorghe Dinca- de 57 de ani, este audiat la Craiova. DIICOT Craiova are in lucru si dosarul in care se cerceteaza si disparitia Luizei Mihaela Melencu, transmite Mediafax. Fata a fost vazuta tot in Caracal ultima data, la jumatatea lunii aprilie, asteptand la ocazie.

Gheorghe Dinca, banuit ca le-a ucis pe fetele din Caracal, nu recunoaste nimic din cele intamplate. Primele imagini cu criminalul dus spre arest - VIDEO

DIICOT Craiova a preluat de la Parchetului de pe langa Tribunalul Olt ancheta in dosarul disparitiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, judetul Olt, care se presupune ca a fost ucisa la Caracal, pentru a-l reuni.

Reactie a DIICOT in cazul anchetei de la Caracal: care ar fi posibilitatea ca Gheorghe Dinca sa fi avut complici

Sefa DIICOT a vorbit, duminica, despre ancheta derulata de procurori in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise de Gheorghe Dinca. Barbatul, care nu si-a recunoscut vinovatia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar asista la perchezitiile care au loc in gospodaria sa. Procurorul-general al DIICOT, Georgiana Gosu, a vorbit cu jurnalistii .

Ce se intampla cu Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimei oribile de la Caracal: DIICOT a facut anuntul

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal despre care se crede ca este un criminal in serie, a ajuns pe mainile politistilor. El a fost scos cu duba Politiei din casa in care se presupune ca le-a ucis cu brutalitate pe cele doua adolescente. ACTUALIZARE: Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis, .

ULTIMA ORA Criminalul din Caracal si-a recunoscut ambele crime: ce detalii a oferit Gheorghe Dinca

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime. Anuntul a fost facut duminica de avocatul acestuia, care a precizat ca barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua adolescente, Alexandra si Luiza, date disparute. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis cele doua crime. Barbatul in varsta de 66 de ani a .

Crima de la Caracal. Cate fete a ucis, de fapt, Gheorghe Dinca. Rasturnare de situatie pentru politisti

Crima de la Caracal scoate la iveala detalii cutremuratoare despre criminalul Gheorghe Dinca. Barbatul de 65 de ani ar fi ucis de fapt patru fete, le-ar fi transat si descompus resturile cu acid de la bateriile de masina, apoi le-ar fi ingropat in curte. Gheorghe Dinca ar fi ucis de fapt patru fete Doua dintre .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )