Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ce se intampla cu Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimei oribile de la Caracal: DIICOT a facut anuntul

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimei oribile de la Caracal: DIICOT a facut anuntul

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal despre care se crede ca este un criminal in serie, a ajuns pe mainile politistilor. El a fost scos cu duba Politiei din casa in care se presupune ca le-a ucis cu brutalitate pe cele doua adolescente. ACTUALIZARE: Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis, . continuă pe Playtech

El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti - FOTO

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu .

El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu .

Peste 400 de persoane in fata casei lui Gheorghe Dinca, suspectul in cazul uciderii Alexandrei Macesanu, tanara din Caracal

Peste 400 de persoane s-au adunat vineri seara in fata casei suspectului in cazul disparitiei fetei de 15 ani, din Caracal, imobilul fiind perchezitionat de anchetatori de dimineata. Oamenii, care sunt.

Gheorghe Dinca, presupusul ucigas din Caracal, scos din casa groazei. Oamenii l-au huiduit la locul crimei

Gheorghe Dinca, presupusul ucigas din Caracal al tinerelor disparute, a fost dus cu paza in locuinta sa pentru doi perchezitii. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol ?.

Primele imagini de la locul unde ar fi fost gasite cele doua tinere arse, in Caracal. Cine e principalul suspect

Au aparut primele imagini de la locul unde politistii ar fi gasit corpurile celor doua tinere disparute din Caracal. Fotografiile sunt desprinde din filmele de groaza. Ce detalii de ultima ora ofera autoritatile? Update: Se pare ca ramasitele gasite la principalul suspect al disparitieie fetelor din Caracal provin de la mai multe victime. Primele imagini .

Crima de la Caracal. Cate fete a ucis, de fapt, Gheorghe Dinca. Rasturnare de situatie pentru politisti

Crima de la Caracal scoate la iveala detalii cutremuratoare despre criminalul Gheorghe Dinca. Barbatul de 65 de ani ar fi ucis de fapt patru fete, le-ar fi transat si descompus resturile cu acid de la bateriile de masina, apoi le-ar fi ingropat in curte. Gheorghe Dinca ar fi ucis de fapt patru fete Doua dintre .

Profilul lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal: Violent si pasionat de filme de groaza, nu-si recunoaste faptele

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, poreclit Popicu, s-a nascut in anul 1953 si traia de ani buni singur, din cauza comportamentului agresiv pe care-l avea fata de sotia si copiii sai. in ciuda dovezilor de necontestat, descoperite de anchetatori in curtea lui, Dinca nu-si recunoaste faptele.

Presupusul criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat. Cum a reactionat cand politistii l-au scos din tribunal sa-l duca in arest - VIDEO scandalos

Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatiile de viol si trafic de minori. Va amintim ca Alexandra, in varsta de 15 ani, a fost data.

Declaratii socante facute de Gheorghe Dinca in fata procurorilor: Nu recunosc faptele pentru care sunt cercetat. Mi s-a prezentat fotografia fetei si declar ca nu o cunosc. Nu am vazut-o niciodata

Apar noi detalii referitoare la tragedia din Caracal dupa ultimele perchezitii efectuate la locul crimei. Cu prilejul perchezitiei efectuate la domiciliul numitului Dinca Gheorghe din municipiul Caracal, .

El este principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal - FOTO

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Stire in curs.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )