Libnet.ro
UNICEF

09:45

Audieri in Comisia SRI: George Maior a recunoscut ca urma sa fie premier si ca a vorbit cu Horia Georgescu despre un post de ministru sau comisar european(VIDEO)

B1 B1,
Audieri in Comisia SRI: George Maior a recunoscut ca urma sa fie premier si ca a vorbit cu Horia Georgescu despre un post de ministru sau comisar european(VIDEO)

Fostul director al SRI George Maior a declarat marti, in Comisia de control al activitatii SRI, ca a discutat cu fostul presedinte al ANI, Horia Georgescu, despre o functie de ministru sau comisar european, a. continuă pe B1

Audieri in Comisia SRI: George Maior a recunoscut ca urma sa fie premier si ca a vorbit cu Horia Georgescu despre un post de ministru sau comisar european

Fostul director al SRI George Maior a declarat marti, in Comisia de control al activitatii SRI, ca a discutat cu fostul presedinte al ANI, Horia Georgescu, despre o functie de ministru sau comisar european, a.

George Maior: Exista ofiteri acoperiti in presa

Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii Serviciului Roman de Informatii, Claudiu Manda, a declarat marti ca George Maior, fost sef al SRI, a sustinut, la audierile din comisie, ca exista ofiteri acoperiti in presa, arata Agerpres. ro.

George Maior a declarat in Comisia de control al SRI ca exista ofiteri acoperiti in presa: La ce sunt folositi acestia

Fostul sef al SRI, George Maior, a declarat marti, in timpul audierilor din cadrul Comisiei de control al activitatii SRI ca exista ofiteri acoperiti in presa, care sunt folositi pentru.

George Maior va fi audiat marti n Comisia de control al SRI

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fost sef al Serviciului Roman de Informatii, va fi audiat marti la comisia parlamentara de control al SRI, dupa ce in aprilie la aceeasi comisie a fost audiat Horia Georgescu, si ca urmare a acelei audieri, presedintele comisiei, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat ca Maior mintise intr-o audiere precedenta.

George Maior, audiat la Comisia SRI. Manda: Are ocazia sa lamureasca aspectele care il vizeaza

Presedintele Comisie SRI, Claudiu Manda a spus, luni, la Antena 3 ca ambsadorul Romaniei in SUA, George Maior, este programat sa fie audiat marti in comisia Serviciului Roman de Informatii. Pot sa va confi.

Fostul director al SRI, ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, audiat marti la Comisia de control al SRI

Fostul director al SRI, ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, este audiat marti la Comisia de control al SRI in legatura cu declaratii facute la comisie de fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu.

George Maior a cerut Comisiei SRI sa-i audieze si pe Liviu Dragnea si pe Victor Ponta

Chemat la audieri pe tema protocoalelor SRI, fostul director al Serviciului, George Maior, a declarat ca a sustinut incheierea acestor documente si a cerut Comisiei parlamentare de cotrol sa audieze si sa ceara dovezi si altor persoane care lanseaza acuzatii in spatiul public pe aceasta tema. Printre cei mentionati: Liviu Dragnea si Victor Ponta.

George Maior, audiat in comisia pentru controlul SRI

Fostul director al SRI, ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, este asteptat marti la Comisia de control al SRI pentru explicatii in legatura cu declaratii facute la comisie de fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu, transmite News. ro.

George Maior, audiat azi de Comisia SRI pe tema reactiei la scrisoarea lui Giuliani

George Maior, ambasadorul Romaniei in SUA, va fi audiat marti de Comisia de Control SRI, dupa ce Maior a declarat ca scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani autoritatilor romane este expresia unui lobby pentru persoane care au probleme cu legea.

DEZVALUIRI INCENDIARE in Comisia SRI: Blejnar sustine ca George Maior i-a cerut sa o lase MAI MOALE cu un control la o firma si sa-i intermedieze o intalnire cu Elan Schwartzenberg

Audierile de marti din Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI s-au lasat cu dezvaluiri bomba despre George Maior. Presedintele comisiei, Claudiu Manda, a declarat, dupa audierea fostului sef al .

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2713 seconds )