Libnet.ro
UNICEF

01:05

Audieri-bomba la Olt in cazul Caracal. Politistii care au vorbit cu Alexandra si mai multi procurori au fost audiati

Antena3 Antena3,
Audieri-bomba la Olt in cazul Caracal. Politistii care au vorbit cu Alexandra si mai multi procurori au fost audiati

Audieri importante in Olt in cazul Caracal. La Parchetul e pe langa Tribunalul Olt procurorii au audiat doi politisti care au actionat in cazul de la Caracal. E vorba de cei care au vorbit cu Alexandra. continuă pe Antena3

Audieri pe banda in dosarul crimelor de la Caracal. Politistii care au vorbit cu Alexandra, fata in fata cu investigatorii infractiunilor din justitie

Membrii familiei Dinca au fost chemati joi, 22 august, la structura centrala a DIICOT, timp in care la Slatina a continuat audierea celor implicati in cautarea Alexandrei Macesanu.

CAZUL CARACAL Familiile Luizei si Alexandrei, la audieri. RAR expertizeaza masina lui Gheorghe Dinca

Continua ancheta in cazul Caracal. Familia Luizei Melencu este audiata, miercuri, la Politia Caracal. Mama si bunicul tinerei de 18 ani pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca au ucis-o vor face declarati.

CAZUL CARACAL Seful INML, detalii despre TESTELE ADN: Rezultatele au fost doar preliminare, continuam expertizele

Seful INML, George Curca,transmite ca, in cazul Caracal, rocesul de verificare a probelor biologice este departe de a se fi terminat. Contrar unor afirmatii care au aparut in spatiul public, INML.

CAZUL CARACAL Seful INML, detalii despre TESTELE ADN: Rezultatele au fost doar preliminare, continuam expertizele

Seful INML, George Curca,transmite ca, in cazul Caracal, procesul de verificare a probelor biologice este departe de a se fi terminat. Contrar unor afirmatii care au aparut in spatiul public,.

Avocatul familiei Luizei Melencu, noi detalii in CAZUL CARACAL: Sunt foarte multe nemernicii, foarte multe lucruri dubioase

Noi infomatii in cazul Caracal. Avocatul Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, luni, ca urmeaza sa fie curatata casa lui Gheorghe Dinca, pentru a se putea patrunde in casa si a se ridica probe. Dupa.

Ce modificari legislative propune Ministerul Justitiei dupa cazul Caracal: Perchezitia poate fi efectuata si in intervalul orar 20 - 6. Cererea de incuviintare a perchezitiei domiciliare se solutioneaza, DE iNDATA (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Ana Buirchall, a prezentat, joi, proiectul de Ordonanta de Urgenta de modificare a legislatiei penale dupa cazul Caracal. in urma unei analize, Grupul de lucru interinstitutional.

Sotia lui Gheorghe Dinca, audiata la DIICOT! imbranceli si nervi, inainte de audierile in cazul Caracal

Imbranceli si vorbe grele la DIICOT! Sotia lui Gheorghe Dinca a ajuns in aceste momente la sediu, urmand sa fie audiata de catre anchetatori. Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu a depus plangere penala impotriva Elenei Dinca, cerand o audiere in cazul adolescentei disparute de cateva luni de zile. Totul s-a petrecut dupa ce Pop a .

Primele sanctiuni de la CNA in cazul Caracal: nicio amenda, doar somatii. Discursul incredibil al unuia dintre membri

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a dat primele sanctiuni in cazul Caracal doar somatii si nicio amenda, desi s-a constatat ca au existat derapaje grave.

Sorina Pintea, reactie cu privire la cazul Caracal: Sa lasam INML sa isi faca treaba

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca INML ar trebui lasat sa duca pana la capat ancheta in cazul Caracal. Dupa ce specialistii INML nu au reusit identificarea unui ADN intr-un femur gasit in.

Cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei, reactie dura dupa ce s-a anuntat reluarea testelor ADN

Avocatul familiei Luizei Melencu a avut o reactie dura dupa ce s-a anuntat ca se va relua analiza oaselor gasite in padurea de langa Caracal. Tonel Pop este nemultumit ca legistii nu au precizat ce inseamna reluarea testelor ADN si se teme ca in perioada urmatoare nu vor mai aparea informatii cu privire la acest .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )