Libnet.ro
UNICEF

20:31

Sorina Pintea, reactie cu privire la cazul Caracal: Sa lasam INML sa isi faca treaba

Antena3 Antena3,
Sorina Pintea, reactie cu privire la cazul Caracal: Sa lasam INML sa isi faca treaba

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca INML ar trebui lasat sa duca pana la capat ancheta in cazul Caracal. Dupa ce specialistii INML nu au reusit identificarea unui ADN intr-un femur gasit in. continuă pe Antena3

CAZUL CARACAL Seful INML, detalii despre TESTELE ADN: Rezultatele au fost doar preliminare, continuam expertizele

Seful INML, George Curca,transmite ca, in cazul Caracal, rocesul de verificare a probelor biologice este departe de a se fi terminat. Contrar unor afirmatii care au aparut in spatiul public, INML.

CAZUL CARACAL Seful INML, detalii despre TESTELE ADN: Rezultatele au fost doar preliminare, continuam expertizele

Seful INML, George Curca,transmite ca, in cazul Caracal, procesul de verificare a probelor biologice este departe de a se fi terminat. Contrar unor afirmatii care au aparut in spatiul public,.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis Corpul de control sa faca verificari la INML

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis miercuri Corpul de control la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici pentru a face verificari privind aspecte administrative, potrivit.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu, intrevedere DE URGENTA cu ministrul Sanatatii: O echipa de control pleaca la INML!

Alexandru Cumpanasu s-a intalnit, miercuri dimineata, cu ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, pentru a-i cere sa sa demareze un control la INML, in scandalul probelor ADN in cazul crimelor de la.

Ministrul Sanatatii: Sa lasam specialistii de la INML sa isi faca treaba. Sorina Pintea va discuta cu Alexandru Cumpanasu (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca va avea o intalnire cu Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, in contextul in care acesta a anuntat ca va face o plangere la Minister pentru a .

Cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei, reactie dura dupa ce s-a anuntat reluarea testelor ADN

Avocatul familiei Luizei Melencu a avut o reactie dura dupa ce s-a anuntat ca se va relua analiza oaselor gasite in padurea de langa Caracal. Tonel Pop este nemultumit ca legistii nu au precizat ce inseamna reluarea testelor ADN si se teme ca in perioada urmatoare nu vor mai aparea informatii cu privire la acest .

INML, precizari despre probele analizate in cazul Caracal. Se desfasoara un proces de reesantionare si de reluare a analizelor ADN

O comunicare venita din partea INML tulbura din nou apele in cazul Caracal, dupa ce, in ultimele zile, s-a intors pe toate fetele comunicatul transmis sambata, 17 august 2019, de DIICOT despre imposibilitatea identificarii AND-ului din ramasitele osoase gasite in liziera de la Caracal, din cauza starii avansate de degradare.

Primele precizari ale legistilor care au analizat fragmentele osoase gasite la Caracal. Seful INML: Materialul avut la dispozitie este in stare avansata de degradare

Directorul INML, George Curca, anunta ca rapoartele transmise DIICOT in cazul Caracal sunt preliminare deoarece expertiza continua pe ramasitele identificate si subliniaza ca toate oasele sunt in curs de reanalizare, chiar daca sunt in stare avansata de degradare, scrie Mediafax.

Sorina Pintea vrea schimbarea legii dupa cazul Sapoca: Medicii sa poata decide internarea pacientilor periculosi fara decizia instantei

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, la Braila, ca va propune modificari legislative in domeniul psihiatriei, acestea urmand sa fie prezentate la Guvern. intre modificari ar fi si ca medicul sa poata decide internarea unui pacient periculos, fara sa aiba decizie judecatoreasca.

Sorina Pintea, despre cazul Sapoca: Suspiciunea mea este ca asistentelor li s-a facut frica

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, luni, ca suspiciunea sa este ca agresorul de la Spitalul Sapoca a fost deranjat de prezenta unui alt pacient, care fusese pus in acelasi pat cu el si ca asistentelor care erau de garda li s-a facut frica, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )