Libnet.ro
UNICEF

17:15

Auditiile cu juriul pentru show-ul X Factor, din 4 iulie, in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Auditiile cu juriul pentru show-ul X Factor, din 4 iulie, in Bucuresti

Show-ul X Factor, care va fi difuzat in aceasta toamna la Antena 1, da startul auditiilor cu juriu, pe data de 4 iulie, in Bucuresti, la Teatrul de Opereta si Musical Ion Dacian. continuă pe Adevărul

Un roman a castigat concursul pentru logo-ul noului sediu al Aliantei Nord-Atlantice

Catalin Lozici a castigat concursul pentru logo-ul noului sediul al NATO, iar alti doi romani au obtinut mentiuni - Adinel Chirita pentru popularitate si Sebastian Popa pentru concept. Acum doua luni, NATO a.

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere CSAT pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei

Victor Negrescu, europarlamentar PSD, membru in Comisia pentru Bugete din Parlamentul European, cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei, apreciind ca intrarea Greciei in.

Solicitare de la Bruxelles: E nevoie de o sedinta CSAT pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei .

Zona euro se pregateste pentru default-ul Greciei, dupa cinci luni de negocieri intense

Zona euro se pregateste pentru intrarea Greciei in incapacitate de plata, saptamana viitoare, dupa ce a refuzat sa prelungeasca finantarea tarii, in urma anuntului surprinzator al premierului Alexis Tsipras referitor la organizarea unui referendum pe.

Zona Euro se pregateste pentru default-ul Greciei, dupa cinci luni de negocieri intense

Zona Euro se pregateste pentru intrarea Greciei in incapacitate de plata, saptamana viitoare, dupa ce a refuzat sa prelungeasca finantarea tarii, in urma anuntului surprinzator al premierului Alexis Tsipras referitor la organizarea unui referendum pe.

Patru milioane de franci elvetieni pentru reabilitarea retelelor termice din Brasov

Locuitorii din zona rezidentiala Tractorul din Municipiul Brasov vor beneficia de modernizarea sistemului de termoficare, cu fonduri din programul de cooperare elvetiano-roman.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )