Libnet.ro
UNICEF

22:30

Zona Euro se pregateste pentru default-ul Greciei, dupa cinci luni de negocieri intense

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zona Euro se pregateste pentru default-ul Greciei, dupa cinci luni de negocieri intense

Zona Euro se pregateste pentru intrarea Greciei in incapacitate de plata, saptamana viitoare, dupa ce a refuzat sa prelungeasca finantarea tarii, in urma anuntului surprinzator al premierului Alexis Tsipras referitor la organizarea unui referendum pe. continuă pe Wall-Street Ro

Zona euro se pregateste pentru default-ul Greciei, dupa cinci luni de negocieri intense

Zona euro se pregateste pentru intrarea Greciei in incapacitate de plata, saptamana viitoare, dupa ce a refuzat sa prelungeasca finantarea tarii, in urma anuntului surprinzator al premierului Alexis Tsipras referitor la organizarea unui referendum pe.

Zona euro se pregateste pentru default-ul Greciei

Zona euro se pregateste pentru intrarea Greciei in incapacitate de plata, saptamana viitoare, dupa ce a refuzat sa prelungeasca finantarea tarii, in urma anuntului surprinzator al premierului Alexis Tsipras referitor la organizarea unui referendum pe tema propunerilor de reforma ale creditorilor.

Zona euro se pregateste de SOCUL intrarii Greciei in incapacitate de plata

Zona euro se pregateste pentru intrarea Greciei in incapacitate de plata, saptamana viitoare, dupa ce a refuzat sa prelungeasca finantarea tarii, in urma anuntului surprinzator al premierului Alexis.

Cum se pregateste zona euro pentru falimentul Greciei

Zona euro se pregateste pentru intrarea Greciei in incapacitate de plata, marti seara, dupa ce a refuzat sa prelungeasca finantarea Atenei, in urma anuntului surprinzator al premierului Alexis Tsipras referitor la organizarea unui referendum pe tema propunerilor de reforma ale creditorilor. Jeroen Dijsselbloem, seful Eurogrupului, a spus ca s-a discutat despre necesitatea de a pastra o uniune monetara puternica,.

STRATFOR Care sunt pasii Greciei pentru iesirea din zona euro. Referendumul agraveaza situatia pentru Tsipras

Guvernul grec va sustine un referendum, pe 5 iulie, care ar putea decide iesirea tarii din zona euro. Totusi, Guvernul nu a cerut acordul publicului atunci cand s-a alaturat zonei, in urma cu peste un deceniu, noteaza Stratfor intr-o analiza despre Grexit.

Grecia: Doua sondaje de opinie arata ca majoritatea cetatenilor vor sa ramana in zona euro

Doua sondaje de opinie publicate duminica arata ca majoritatea grecilor isi doresc sa ramana in zona euro si sunt pro unui acord cu partenerii europeni ai Greciei. Cercetarile au fost realizate in perioada.

Doua sondaje de opinie arata ca majoritatea grecilor vor sa ramana in zona euro

Doua sondaje de opinie publicate duminica arata ca majoritatea grecilor vor sa ramana in zona euro si ar prefera un acord cu partenerii europeni ai Greciei, in locul rupturii, relateaza Associated Press in pagina electronica.

Doua sondaje de opinie arata ca majoritatea grecilor vrea sa ramana in zona euro

Doua sondaje de opinie publicate duminica arata ca majoritatea grecilor vrea sa ramana in zona euro si ar prefera un acord cu partenerii europeni ai Greciei, in locul rupturii, relateaza Associated Press in pagina electronica.

Ministrii de Finante din Zona euro refuza sa prelungeasca programul de ajutor pentru Grecia

Dupa ce premierul Alexis Tsipras a anuntat organizarea unui referendum privind propunerile de reforme inaintate de creditori, ministrii de Finante din Zona Euro au refuzat sambata sa extinda programul de ajutor pentru Grecia dupa data de 30 iunie, au.

GREXIT Ministrii de finante europeni vor in continuare Grecia in zona euro

Ministrul german de finante, Wolfgang Schaeuble, a asigurat sambata ca zona euro va face tot ce se poate pentru a evita orice risc de propagare a crizei grecesti, dupa ce a refuzat prelungirea programului de asistenta financiara dupa data de 30 iunie, relateaza AFP, citata de Agerpres.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )