Libnet.ro
UNICEF

11:30

August 2014 a fost cea mai calda luna august din lume din 1880 si pana in prezent

B1 B1,
August 2014 a fost cea mai calda luna august din lume din 1880 si pana in prezent

Luna august a anului curent a fost cea mai calda luna august de pe planeta de la inceputul inregistrarii unei cresteri a temperaturilor mondiale, din 1880, potrivit Agentiei americane oceanografica si. continuă pe B1

Romania a avut in luna iulie cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii

Romania a avut in iulie cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii, de 19,7%, raportat la luna similara a anului trecut, fata de cresteri de 0,4% in zona euro, respectiv 0,6% la nivelul .

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, inregistrata la Miercurea Ciuc

Meteorologii au inregistrat joi dimineata cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna in tara, minus 3,1 grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, informeaza.

Eurostat: Romania - cea mai abrupta scadere din UE, in constructii

Cea mai abrupta scadere din UE, care a avut loc in iulie in sectorul lucrarilor de constructii, a fost inregistrata de tara noastra, potrivit datelor Eurostat, citate de Mediafax.

Cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce! A cumparat 30 de masini pe 20 de milioane dolari, in 5 minute

Un om de afaceri din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls-Royce. A cheltuit o avere pe 30 de masini. Stephen Hung din Hong Kong se poate lauda acum cu cea mai valoroasa flota de masini din.

Gigantul software german SAP face cea mai mare achizitie din istoria sa: 8,3 miliarde dolari pentru Concur Technologies

SAP, furnizorul german de solutii software de business, a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 8,3 miliarde dolari pentru compania americana Concur Technologies. Compania preluata furnizeaza software de management al cheltuielilor si are 23. 000 de clienti.

VIDEO Steaua vs. Aalborg, set la zero/ Steaua si-a egalat cea mai categorica victorie din istorie in cupele europene

Steaua a invins vineri cu un scor de tenis - 6-0 - formatia AaB Aalborg, in prima etapa a Grupei J a Ligii Europa si si-a egalat astfel cea mai categorica victorie din istoria participarilor in cupele europene. Vezi in articol rezumatul video.

Steaua a egalat cea mai mare victorie din cupele europene

Prin victoria cu Aalborg, scor 6-0, Steaua si-a egalat cea mai mare victorie din istorie in cupele europene.

Cea mai mica temperatura din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in Romania in aceasta toamna a fost de minus 3,1 grade Celsiu, fiind inregistrata joi dimineaa la Miercurea Ciuc.

VIDEO: Cea mai mica temperatura din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in Romania in aceasta toamna a fost de minus 3,1 grade Celsiu, fiind inregistrata joi dimineaa la Miercurea Ciuc.

August 2014, cel mai fierbinte Gustar

Luna august 2014 a fost cea mai calda luna august de pe planeta de la inceputul inregistrarii unei cresteri a temperaturilor mondiale, din 1880, potrivit Agentiei americane oceanografica si atmosferica NOAA), citata de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )