Libnet.ro
UNICEF

22:45

Augustin Lazar: Anca Jurma si-a indeplinit obiectivele asumate la conducerea DNA

B1 B1,
Augustin Lazar: Anca Jurma si-a indeplinit obiectivele asumate la conducerea DNA

Parchetul General a transmis, marti, ca sefia DNA a fost preluata de adjunctii institutiei, ocazie cu care procurorul general Augustin Lazar a precizat ca Anca Jurma si-a indeplinit obiectivele asumate la. continuă pe B1

Augustin Lazar, intalnire cu Tudorel Toader. Se hotaraste soarta Ancai Jurma la conducerea DNA

Sedinta importanta luni la CSM. Pentru prima data in acest an, Augustin Lazar si Tudorel Toader vor sta fata in fata la reuniunea procurorilor unde se decide soarta sefei interimare de la DNA, Anca Jurm.

Anca Jurma a renuntat la sefia DNA

Sedinta importanta luni la CSM. Pentru prima data in acest an, Augustin Lazar si Tudorel Toader vor sta fata in fata la reuniunea procurorilor unde se decide soarta sefei interimare de la DNA, Anca Jurm.

Augustin Lazar, catre procurori: DNA are resursele sa asigure integritatea si disciplina institutionala si sa continue lupta anticoruptie

Procurorul general Augustin Lazar le-a transmis marti procurorilor anticoruptie, la sedinta de final de mandat al Ancai Jurma la sefia institutiei, ca DNA are resursele umane de expertiza profesionala pentru a asigura integritatea, eficienta si disciplina institutionala, precum si de a continua lupta anticoruptie.

Anca Jurma explica de ce nu mai vrea un mandat de interimar la sefia DNA: Cred ntr-o justitie cu minile curate

Anca Jurma a transmis, marti, in ultima zi a mandatului sau de 6 luni in functia de procuror sef al DNA, ca nu s-a solidarizat si nu se va solidariza cu abuzuri in indeplinirea actului de justitie, indiferent de catre cine s-ar comite si ca aceste abuzuri nu trebuie sa existe, iar daca exista, ele trebuie sanctionate. Cred intr-o justitie cu mainile curate, spune Anca Jurma, care a anuntat cu o zi in urma ca nu mai doreste inca un mandat interimar la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Ea explica si motivele deciziei sale, de a nu mai accepta un nou mandat la sefia DNA.

Anca Jurma se retrage de la conducerea interimara a DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii s-a reunit luni in sedinta pentru a discuta prelungirea mandatului interimar detinut de Anca Jurma la conducerea DNA. Jurma, insa, s-a retras si nu.

Anca Jurma si-a anuntat motivele renuntarii la sefia DNA

Anca Jurma sustine ca a acceptat cu greu functia de procuror sef interimar al Directiei Nationale Anticoruptie, intr-un moment in care institutia se afla intr-o situatie dificila. Astazi este ultima.

Anca Jurma si-a anuntat motivele renuntarii la sefia DNA: Climatul ostil si modul in care unii procurori si-au exprimat nemultumirile

Anca Jurma a transmis, intr-un comunicat de presa, motivele care au determinat-o sa nu mai accepte prelungirea mandatului de interimar la sefia DNA. Magistratul s-a referit la aparitia in spatiul public inregistrarii unei discutii cu procurorul Florentina Mirica, criticand maniera in care unii procurori au ales sa isi exprime nemultumirile profesionale .

Anca Jurma: DNA este intr-o situatie dificila

Anca Jurma sustine ca a acceptat cu greu functia de procuror sef interimar al Directiei Nationale Anticoruptie.

Anca Jurma explica de ce a renuntat la sefia interimara a DNA

Anca Jurma sustine ca a acceptat cu greu functia de procuror sef interimar al Directiei Nationale Anticoruptie, intr-un moment in care institutia se afla intr-o situatie dificila.

Exclusiv! De ce a renuntat Anca Jurma la sefia DNA

Rasturnare de situatiein privinta sefiei DNA! Anca Jurma nu mai vrea prelungirea mandatului sau interimar, pana la numirea unui procuror sef. Conform unor surse din CSM, ea a acceptat sa ii fie.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )