Libnet.ro
UNICEF

00:07

Augustin Lazar: Anul trecut, 50 de copii au fost inculpati pentru omor si 56, pentru viol

Hotnews Hotnews,
 Augustin Lazar: Anul trecut, 50 de copii au fost inculpati pentru omor si 56, pentru viol

Peste 3. 000 de minori au avut, in 2017, calitatea de inculpati in dosare penale, acest numar reprezentand aproape 10% din totalul celor trimisi in judecata, a precizat procurorul general Augustin Lazar, subliniind ca aproape 500 s-au aflat in stare de arest preventiv si 50 au fost acuzati de omor, potrivit agentiei Mediafax. continuă pe Hotnews

Augustin Lazar: Anul trecut, 50 de copii au fost inculpati pentru omor si 56 pentru viol

Peste 3. 000 de minori au avut, in 2017, calitatea de inculpati in dosare penale, acest numar reprezentand aproape 10% din totalul celor trimisi in judecata, a precizat procurorul general Augustin Lazar, subliniind ca aproape 500 s-au aflat in stare de arest preventiv si 50 au fost acuzati de omor, potrivit agentiei Mediafax.

Inspectia Judiciara il acuza pe Augustin Lazar de incalcarea codului deontologic al magistratilor

Inspectia Judiciara il acuza pe procurorul general, Augustin Lazar, de incalcarea codului deontologic al magistratilor, dupa ce i-a numit pe parlamentarii din comisiile speciale inculpati de rang inalt. Raportul a fost inaintat Sectiei pentru procurori a CSM, care urmeaza sa se pronunte pe 26 iunie.

Lovitura pentru procurorul general al Romaniei. Augustin Lazar a incalcat grav Codul deontologic

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a fost gasit vinovat de catre Inspectia Judiciara. Augustin Lazar a incalcat grav deontologia! La data de 23 martie 2018 s-a inregistrat sesizarea din.

Procurorul general Augustin Lazar, despre interventia jandarmilor in Piata Victoriei: Cine se considera lezat poate sa...

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat joi, referindu-se la interventia jandarmilor la protestul de miercuri seara din Piata Victoriei, ca cine se considera lezat poate sa ceara sa fie.

Augustin Lazar, despre modificarile aduse Codurilor Penale: Vor sa temporizeze activitatea de infaptuire a Justitiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, joi, ca modificarile aduse Codului de procedura penala sunt analizate de Ministerul Public, iar tot ce are o aparenta de neconstitutionalitate va fi pus la dispozitia institutiilor care au competenta de a sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei CCR).

Lovitura pentru procurorul general al Romaniei: Augustin Lazar, acuzat ca a incalcat codul deontologic al magistratilor

Lovitura grea pentru procurorul general al Romaniei. Augustin Lazar este acuzat de Inspectia judiciara ca a incalcat codul deontologic al magistratilor. Acuzatia se refera la declaratiile procurorului.

Admitere la liceu 2018 Topul liceelor din Iasi, Brasov si Timisoara - dupa media de admitere de anul trecut la Matematica-Informatica

Admiterea la clasele de matematica-informatica cere note dintre cele mai mari, atat la Evaluarea Nationala, cat si de absolvire a gimnaziului. Inspectoratele scolare judetene au publicat brosuri de admitere la liceu, unde prezinta ultimele medii cu care au intrat anul trecut elevii la fiecare specializare. in Iasi, la Colegiul National ultima medie a fost 9,75 la Mate-info, iar la Colegiul National Emil Racovita media de intrare anul trecut a fost de 9,72. in Brasov, pe primul loc in clasament este Colegiul National Dr. Ioan Mesota 9,57), urmat de Colegiul National 'Andrei Saguna Brasov 9,53). Vezi in articol topul celor mai bune licee din Brasov, Iasi si Timisoara.

Presedintele Klaus Iohannis a avut anul trecut venituri mai mici din salarii si incasari mai mari din chirii

Veniturile salariale ale presedintele Klaus Iohannis si ale sotiei sale au scazut, in timp ce incasarile din chirii ale celor doi au crescut, potrivit declaratiei de avere a sefului statului, publicata pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Seful statului a incasat anul trecut 169. 646 de lei fata de 196. 155 de lei in 2016.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2367 seconds )