Libnet.ro
UNICEF

18:45

Augustin Lazar, la bilantul DNA: Anul 2017 a fost un an mai complicat, dar nu as dramatiza. Atunci cand sunt valuri ne putem da masura profesionalismului

Hotnews Hotnews,
 Augustin Lazar, la bilantul DNA: Anul 2017 a fost un an mai complicat, dar nu as dramatiza. Atunci cand sunt valuri ne putem da masura profesionalismului

Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, miercuri, la bilantul DNA, ca anul 2017 a fost un an sensibil, insa nu ar dramatiza in sensul ca a fost greu, spunand ca, atunci cand sunt valuri, magistratii isi pot da masura profesionalismului. continuă pe Hotnews

Kovesi, la bilantul DNA: Anul 2017 a fost dificil pentru lupta anticoruptie / Circa 1.000 de inculpati au fost trimisi in judecata. Au fost studiate peste 12 milioane de documente (VIDEO)

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, la bilantul institutiei pe anul precedent, ca aproximativ 1. 000 de inculpati au fost trimisi in judecata in 2017, o treime cu functii importante.

Klaus Iohannis participa miercuri la bilantul DNA pe 2017

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent miercuri la prezentarea raportului de activitate pe anul 2017 al Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat marti seara Administratia.

Procurorul general, Augustin Lazar, oda pentru Kovesi

Procurorul general Augustin Lazar a declarat miercuri, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie, ca anul 2017 a fost unul mai sensibil, mai complicat, insa a precizat ca nu dramatizeaza. Anul 2017.

Kovesi, la bilantul DNA: Cand sunt critici din societate, trebuie sa ni le asumam. Vrem sa facem din Romania o tara mai curata (VIDEO)

Ne-am facut datoria cu mult efort, profesionalism, dar cand sunt critici din societate trebuie sa ni le asumam, a declarat Laura Codruta Kovesi, la bilantul DNA pe 2017. Aceasta a insistat ca societatea trebuie s.

Iohannis, la bilantul DNA: Asistam la manifestari virulente ale disperarii. incercari de manipulare pentru a discredita DNA si incercari de a subordona Justitia politicului. Inadmisibil! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la bilantul DNA pe 2017, ca Directia este tina incercarilor unor inculpati sau chiar condamnati de a o discredita. Manipularile lor, insa, sunt sortite esecului,.

Iohannis, la bilantul DNA: Asistam la manifestari virulente ale disperarii. Niste inculpati si niste condamnati s-au unit pentru a-i discredita pe aceia care i-au cercetat. Inadmisibil! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la bilantul DNA pe 2017, ca Directia este tina incercarilor unor inculpati sau chiar condamnati de a o discredita. Manipularile lor, insa, sunt sortite esecului,.

Augustin Lazar: Am redat patrimoniului national Constitutia de la Troesmis care prevedea, inca din anul 170, ca nu va deveni demnitar cel care prin viclesug a fraudat alegerile

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat miercuri, la sedinta de bilant privind activitatea DNA, ca in 2017 a fost redata patrimoniului national 'Constitutia de la Troesmis', considerata fundamentul ordinii de drept si al Constitutiei de azi a Romaniei, si care prevedea, inca din anul 170 d. Hr. pedepsirea votului multiplu.

Marii absenti de la bilantul DNA

DNA si-a prezentat, miercuri, raportul de activitate pentru anul 2017. De la eveniment au fost insa si absente notabile. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, seful SRI, Eduard Hellvig, si sefa CSM, Simona.

Augustin Lazar, atac la adresa ministrului Tudorel Toader: A cerut revocarea ignorand regulamentul CSM

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, l-a intrebat marti pe Tudorel Toader, la sedinta Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), daca ministrul Justitiei poate sa faca.

Incidente la bilantul DNA. Klaus Iohannis a fost huiduit

Bilantul Directiei Nationale Anticoruptie nu a fost lipsit de incidente. Mai multi invitati au fost la un pas sa ajunga la ugente dupa ce au alunecat pe treptele inghetate ale Cercului Militar. Printre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2745 seconds )