Libnet.ro
UNICEF

20:45

Augustin Lazar, atac la adresa ministrului Tudorel Toader: A cerut revocarea ignorand regulamentul CSM

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar, atac la adresa ministrului Tudorel Toader: A cerut revocarea ignorand regulamentul CSM

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, l-a intrebat marti pe Tudorel Toader, la sedinta Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), daca ministrul Justitiei poate sa faca. continuă pe Antena3

Horatius Dumbrava, atac DUR la adresa lui Tudorel Toader: Evenimentele capata accente GRAVE de incalcare a regulilor de BUN SIMT juridic

Judecatorul Horatius Dumbrava, fost sef al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), a lansat un nou atac la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in scandalul generat de raportul privind.

TuDorele, pleaca!, un nou protest in Iasi fata de decizia ministrului Tudorel Toader de revocare a sefei DNA

Sute de persoane si-au aratat intentia pe retelele de socializare de a participa duminica seara la protestul anuntat in Piata Unirii din Iasi.

Kovesi, ironie la adresa ministrului Justitiei: Nu stiu cum a masurat Tudorel Toader faptul ca am afectat imaginea tarii. Probabil s-au facut niste masuratori

Laura Codruta Kovesi a lansat o ironie la adresa lui Tudorel Toader in cadrul CSM. Nu stiu cum a masurat domnul ministru cat de grav sau cat de putin grav am afectat imaginea tarii. Probabil sunt niste.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut informatii despre legile justitiei de la Parlament

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a cerut conducerii Camerei Deputatilor mai multe informatii privind legile Justitiei. Pe 14-16 martie va veni o delegatie pentru evaluarea MCV. Rugamintea domnului.

350 de oameni au iesit in strada si au cerut demisia lui Tudorel Toader

Aproximativ 350 de oameni au iesit in strada pentru a protesta impotriva deciziei lui Tudorel Toader de a declansa procedura de revocare din functie a Codrutei Kovesi. Joi seara peste 300 de oameni au iesit in strada la Brasov si au cerut demisia Guvernului si a ministrului justitiei.

PNL ii cere DEMISIA lui Tudorel Toader

Opozitia i-a cerut ministrului Justitiei, Tudorel Toader, demisia, dupa ce Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a dat aviz negativ la propunerea de revocare a procurorului Laura Codruta Kovesi. Dupa avizul.

250 de oameni protesteaza in fata Prefecturii si cer demisia lui Tudorel Toader

Aproximativ 250 de oameni au iesit in strada pentru a protesta impotriva deciziei lui Tudorel Toader de a declansa procedura de revocare din functie a Codrutei Kovesi. Joi seara peste 300 de oameni au iesit in strada la Brasov si au cerut demisia Guvernului si a ministrului justitiei.

Cateva sute de manifestanti infrunta gerul naprasnic si au iesit in Piata Victoriei pentru a isi arata sustinerea pentru DNA si a protesta impotriva deciziei lui Tudorel Toader

Aproximativ 500 de persoane au iesit dupa 18 in Piata Victoriei din Capitala, in ciuda gerului naprasnic, pentru a protesta impotriva deciziei ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a incepere procedura de.

SCANDALUL privind raportul lui Tudorel Toader continua. Nu e deloc in regula ce am gasit

Telenovela legata de publicarea raportului prin care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut revocarea sefei DNA continua. Deputatul USR Bogdan Rodeanu spune ca a verificat proprietatile PDF-urilor din.

Liviu Plesoianu, mesaj dur dupa anuntul motiunii impotriva lui Tudorel Toader: Veti fi dorit sa nu fi depus mizeria voastra simpla

Deputatul PSD Liviu Plesoianua reactionat la anuntul ca USR va depune o motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader, dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sfei DNA, Laura Codruta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 1,231 seconds )