Libnet.ro
UNICEF

07:15

Augustin Lazar, declaratie de presa. Procurorul general, asteptat sa vorbeasca despre trecutul sau ca procuror in era comunista

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar, declaratie de presa. Procurorul general, asteptat sa vorbeasca despre trecutul sau ca procuror in era comunista

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine declaratii de presa, de la ora 14. Augustin Lazar este asteptat sa aduca lamuriri in scandalul legat de trecutul sau ca procuror in perioada. continuă pe Antena3

Procurorul General, Augustin Lazar: Declaratii de presa la ora 14.00

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine declaratii de presa, de la ora 14. Miercuri, 10 aprilie, sunt programate a avea loc la ministerul Justitiei, interviurile cu cei patru candidati pentru functia de procuror general.

Augustin Lazar, declaratii de presa, despre solutionarea unei cauze istorice

Astazi, 8 aprilie 2019, la ora 11:00, domnul Augustin Lazar, procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie va face o declaratie de presa, la sediul institutiei, et. I, Sala de.

Augustin Lazar sustine o declaratie de presa la ora 11.00 / Este prima iesire publica a procurorului general dupa acuzatiile ca in perioada comunista ar fi refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip

Procurorul general Augustin Lazar va sustine, luni, de la ora 11. 00, o declaratie de presa, a anuntat Ministerul Public. Este prima iesire publica a lui Lazar dupa acuzatiile potrivit carora ar fi facut parte dintr-o comisie care la mijlocul anilor '80 a refuzat eliberarea disidentului anticomunist Iulius Filip.

LIVETEXT Augustin Lazar sustine o declaratie de presa la ora 11.00 / Este prima iesire publica a procurorului general dupa acuzatiile ca in perioada comunista ar fi refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip

Procurorul general Augustin Lazar va sustine, luni, de la ora 11. 00, o declaratie de presa, a anuntat Ministerul Public. Este prima iesire publica a lui Lazar dupa acuzatiile potrivit carora ar fi facut parte dintr-o comisie care la mijlocul anilor '80 a refuzat eliberarea disidentului anticomunist Iulius Filip.

Procurorul general Augustin Lazar, declaratii despre solutionarea unei cauze istorice

Procurorul general Augustin Lazar, face o declaratie de presa luni, la ora 11:00, la sediul Parchetului General. Potrivit sursei citate, declaratia de presa priveste solutionarea unei cauze istorice.

Augustin Lazar, precizari in cazul disidentului anticomunist: Mi s-au atribuit fapte pe care nu le-am facut / Speculatii manipulate intr-o maniera jenanta/ Nu ar fi in interesul societatii sa demisionez

La o saptamana de la declansarea scandalului in care a fost acuzat ca a refuzat de doua ori eliberarea unui disident anticomunist, Augustin Lazar a sustinut o declaratie de presa, spunand ca mai multe institutii de presa i-au atribuit fapte pe care nu le-a facut si i-au pus etichete pentru a-l decredibiliza. Nu sunt ofiter, subofiter, agent sau colaborator al vreunui serviciu de informatii, a afirmat Lazar. El a mai sustinut ca aceste atacuri la adresa sa sunt determinate de depunerea candidaturii pentru al doilea mandat de procuror general. Legat de o posibila demisie sau retragere a candidaturii pentru un nou mandat, procurorul general a sustinut ca nu ar fi in interesul societatii.

Augustin Lazar face declaratii de presa la ora 14.00. Sunt asteptate clarificari in scandalul in care este acuzat ca a refuzat eliberarea unui disident anticomunist

Procurorul general Augustin Lazar face declaratii de presa astazi, la ora 14. 00, fiind asteptat sa aduca lamuriri in scandalul in care este acuzat ca a refuzat eliberarea unui disident anticomunist in anii '80. Lazar a avut luni prima aparitie publica de la declansarea acestui scandal, insa nu a facut nicio referire la acuzatiile care i se aduc, el anuntand ca a fost trimis in instanta dosarul Revolutiei.

Procurorul general Augustin Lazar: Nu este in interesul societatii ca eu sa demisionez (VIDEO)

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va demisiona in urma aparitiei informatiei potrivit careia, in anii 80, a facut parte din Comisia de propuneri pe.

Augustin Lazar raspunde acuzatiilor in cazul Aiud: Nu am instrumentat dosare penale vizand fapte impotriva regimului comunist. Atacurile la adresa mea, determinate de candidatura pentru un nou mandat de procuror general (VIDEO)

Augustin Lazar a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu a fost ofiter, subofiter, agent sau colaborator al fostei Securitati sau al vreunui serviciu de informatii. Procurorul general.

AUGUSTIN LAZAR: Nu am instrumentat dosare penale vizand fapte impotriva regimului comunist

Procurorul general Augustin Lazar a declarat ieri ca Institutii de presa i-au pus etichete de natura sa il decredibilizeze si a precizat ca nu este ofiter, subofter, colaborator al fostei Securitati sau al oricarui alt serviciu de informatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )