Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorul general Augustin Lazar: Nu este in interesul societatii ca eu sa demisionez (VIDEO)

B1 B1,
Procurorul general Augustin Lazar: Nu este in interesul societatii ca eu sa demisionez (VIDEO)

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va demisiona in urma aparitiei informatiei potrivit careia, in anii 80, a facut parte din Comisia de propuneri pe. continuă pe B1

Procurorul general Augustin Lazar, declaratii despre solutionarea unei cauze istorice

Procurorul general Augustin Lazar, face o declaratie de presa luni, la ora 11:00, la sediul Parchetului General. Potrivit sursei citate, declaratia de presa priveste solutionarea unei cauze istorice.

UPDATE Procurorul general Augustin Lazar: Dosarul Revolutiei a fost finalizat

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, luni, ca rechizitoriul Dosarului Revolutiei a fost finalizat. Acesta sustine ca rechizitoriul, care are 12 volume, a fost inaintat instantei de judecata.

Procurorul General, Augustin Lazar: Declaratii de presa la ora 14.00

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine declaratii de presa, de la ora 14. Miercuri, 10 aprilie, sunt programate a avea loc la ministerul Justitiei, interviurile cu cei patru candidati pentru functia de procuror general.

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat luni ca Parchetul Militar a trimis in judecata dosarul Revolutiei din 1989

Intr-o declaratie de presa la sediul Ministerului Public, Lazar a spus ca dosarul Revolutiei a fost una dintre cauzele asumate in proiectul sau managerial cu care a castigat concursul pentru numirea in functie, conform G4Media.

Ion Cristoiu: Augustin Lazar este o piesa grea a sistemului

Ion Cristoiu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Subiectiv a jurnalistului Razan Dumitrescu, ca procurorul sef Augustin Lazar, reprezinta o piesa grea a sistemului, un sistem din care fac mai multi,.

Dana Girbovan: Tacerea procurorilor in scandalul implicarii Procurorului General Augustin Lazar in aparatul de represiune anti-comunista este asurzitoare

Tacerea procurorilor in scandalul implicarii Procurorului General Augustin Lazar in aparatul de represiune anti-comunista este asurzitoare, scrie judecatorul Dana Girbovan pe Facebook. Mai multe asociatii nou.

AUGUSTIN LAZAR: Nu am instrumentat dosare penale vizand fapte impotriva regimului comunist

Procurorul general Augustin Lazar a declarat ieri ca Institutii de presa i-au pus etichete de natura sa il decredibilizeze si a precizat ca nu este ofiter, subofter, colaborator al fostei Securitati sau al oricarui alt serviciu de informatii.

AUGUSTIN LAZAR: Dosarul Revolutiei - trimis in instanta

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, astazi, ca Sectia parchetelor militare a inaintat instantei rechizitoriul in Dosarul Revolutiei.

De ce nu demisioneaza Augustin Lazar

Augustin Lazar a declarat marti ca nu isi va da demisia din functia de procuror general al Romaniei pentru ca nu este in interesul societatii si a afirmat ca marile dosare trebuie rezolvate si adevarul.

LIVETEXT Augustin Lazar sustine o declaratie de presa la ora 11.00 / Este prima iesire publica a procurorului general dupa acuzatiile ca in perioada comunista ar fi refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip

Procurorul general Augustin Lazar va sustine, luni, de la ora 11. 00, o declaratie de presa, a anuntat Ministerul Public. Este prima iesire publica a lui Lazar dupa acuzatiile potrivit carora ar fi facut parte dintr-o comisie care la mijlocul anilor '80 a refuzat eliberarea disidentului anticomunist Iulius Filip.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )