Libnet.ro
UNICEF

13:30

Augustin Lazar, declaratii importante dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi: Este o situatie sensibila

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar, declaratii importante dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi: Este o situatie sensibila

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a facut primele lui declaratii dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi. intrebat daca procurorii vor fi subordonati politic, Lazar a spus ca trebuie. continuă pe Antena3

Augustin Lazar, declaratii importante dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a facut primele lui declaratii dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi. intrebat daca procurorii vor fi subordonati politic, Lazar a spus ca trebuie.

Augustin Lazar, prima reactie dupa revocarea lui Kovesi

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a ajuns in urma cu putin timp la Ministerul Justitiei. Nu a vrut sa stea de vorba deloc cu jurnalistii prezenti la fata locului. Purtatorul.

Catalin Radulescu pune conditii pentru ca PSD sa renunte la suspendarea lui Iohannis: Revocarea Laurei Codruta Kovesi nu rezolva nimic, sistemul ramane acelasi (VIDEO)

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat marti ca el si colegii lui vor continua cu demersurile de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care seful statului nu va da curs unor cereri care.

Reactia Frantei, dupa revocarea sefei DNA: Kovesi a avut un rol determinant in progresele Romaniei

Diplomatia franceza reactioneaza dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. Purtatorul de cuvant al Ministerului francez pentru Europa si Afaceri Externe a afirmat ca fostul procuror-sef al DNA a.

Comisia Europeana, PRIMA REACTIE dupa REVOCAREA sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Comisia Europeana a reactionat, luni, dupa demiterea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA. Christian Wigand, purtator de cuvant al CE, a declarat pentru Hotnews, ca independenta.

Dan Barna (USR), despre revocarea Laurei Codruta Kovesi: Presedintele a respectat o decizie a Curtii Constitutionale

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat luni ca hotararea presedintelui Klaus Iohannis de a semna revocarea din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este un lucru normal, acesta respectand o decizie a Curtii Constitutionale.

Alina Mungiu-Pippidi, dupa revocarea lui Kovesi: Oare va inceta politizarea anticoruptiei?

Politologul Alina Mungiu-Pippidi a comentat decizia de revocare a sefei DNA luata de presedintele Klaus Iohannis. Ea considera ca revocarea Laurei Codruta Kovesi va fi urmata de o mare batalie politica pentru.

Dragnea, dupa revocarea sefei DNA: Nu e o victorie pentru nimeni. Bucuria va fi cand aceasta tara se va elibera

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA nu-i o victorie pentru nimeni. Este doar o masura mica dintr-un complex de masuri care sa se intample in perioada urmatoare, a.

Comisia Europeana reactioneaza pentru Antena 3 la decizia revocarii Laurei Codruta Kovesi

Comisia Europeana a reactionat luni la revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA si a oferit un prim raspuns la o intrebare adresata de Antena 3. Astfel, intrebat de jurnalista Sabina Iosub despre revoca.

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui Iohannis

Florin Iordache s-a aratat multumit de decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )