Libnet.ro
UNICEF

16:46

Augustin Lazar, despre dosarul politistului pedofil: Ancheta va da o lamurire, va clarifica toate aceste aspecte

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar, despre dosarul politistului pedofil: Ancheta va da o lamurire, va clarifica toate aceste aspecte

Procurorul general, Augustin Lazar, a vorbit inainte de a intra in sediul CSM despre dosarul politistului pedofil care va fi instrumentat de institutia pe care o conduce. Acesta a anuntat si ca anche. continuă pe Antena3

Reactia lui Augustin Lazar in cazul POLITISTULUI-PEDOFIL. Ce spune procurorul general despre SUSPICIUNILE DE MUSAMALIZARE

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a avut joi prima reactie de cand institutia pe care o conduce a preluat dosarul politistului acuzat de agresarea sexuala a doi copii intr-un lift.

Ultimele informatii despre cazul politistului pedofil. Barbatul ar putea fi pus sub acuzare pentru o fapta din 2012

Politistul pedofil poate fi pus, luni seara, sub acuzare, pentru o fapta de pedofilie din 2012. Barbatul va fi scos din arest si va fi dus la politie pentru a fi pus sub acuzare pentru aceasta noua.

Procurorul general, despre cazul politistului arestat pentru agresarea sexuala a doi copii: Vor fi verificate suspiciunile de musamalizare

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, joi, ca ancheta in cazul politistului arestat pentru agresarea sexuala a doi copii, preluata de Parchetul Instantei Supreme, va lamuri toate aspectele, inclusiv suspiciunile privind musamalizarea unuia dintre dosarele vizandu-l pe politist.

Rasturnare de situatie in cazul politistului-pedofil. Noi teste ADN demonstreaza ca ar fi agresor si intr-un al treilea caz. Incidentul a avut loc in 2009

Update: Lovitura in dosarul politistului suspectat de pedofilie. Testele ADN arata ca acesta ar fi agresat sexual o fetita si in anul 2009. Agresiunea de atunci a avut loc tot intr-un lift, i.

Fostul ministru de Interne, despre cazul din 2016 al politistului pedofil: Nu am fost informat

Antena 3 l-a contactat pe fostul ministru de Interne din 2016 pentru a afla informatii in cazul din 2016 al politistului pedofil. Fostul ministru de Interne Dragos Tudorache, a declarat ca nu a fost.

Marturisirile socante ale victimei din 2009 a politistului pedofil

Victima din 2009 a politistului pedofil a dat detalii socante despre experienta traumatizanta prin care a trecut la acea vreme. Stire in curs de actualizare .

Reactia sotiei politistului pedofil: Nu stiam nimic, sunt distrusa si marcata de acest lucru

Sotia politistului pedofil a vorbit pentru prima data despre faptele socante facute de sotul ei.

Fosta sotie a politistului pedofil rupe tacerea. Marturisirea cutremuratoare facuta de aceasta in urma cu scurt timp

Fosta sotie a politistului pedofil din Drumul Taberei care a socat o tara intreaga, a vorbit despre relatia cu agentul rutier. Conform acesteia, cei doi au divortat in urma cu trei.

E OFICIAL! A cazut PRIMUL CAP in scandalul POLITISTULUI-PEDOFIL! ESTE DEMITEREA MOMENTULUI in Romania (VIDEO)

Rene Emanuel Vornicu, seful Serviciului Supraveghere Rutiera, din cadrul Brigada Politiei Rutiere a fost demis din functie ca urmare a scandalului politistului-pedofil. Acesta era chiar seful agentului Eugen Sta.

Identitatea politistului-PEDOFIL era cunoscuta de DUMINICA SEARA! Politia l-a dus la audieri ABIA LUNI (VIDEO)

Ies la iveala noi detalii in cazul politistului-pedofil. Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat ca se cunostea identitatea barbatului inca de duminica seara, dar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )