Libnet.ro
UNICEF

11:00

Procurorul general, despre cazul politistului arestat pentru agresarea sexuala a doi copii: Vor fi verificate suspiciunile de musamalizare

Adevărul Adevărul,
Procurorul general, despre cazul politistului arestat pentru agresarea sexuala a doi copii: Vor fi verificate suspiciunile de musamalizare

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, joi, ca ancheta in cazul politistului arestat pentru agresarea sexuala a doi copii, preluata de Parchetul Instantei Supreme, va lamuri toate aspectele, inclusiv suspiciunile privind musamalizarea unuia dintre dosarele vizandu-l pe politist. continuă pe Adevărul

Reactia lui Augustin Lazar in cazul POLITISTULUI-PEDOFIL. Ce spune procurorul general despre SUSPICIUNILE DE MUSAMALIZARE

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a avut joi prima reactie de cand institutia pe care o conduce a preluat dosarul politistului acuzat de agresarea sexuala a doi copii intr-un lift.

Carmen Dan despre cazul politistului acuzat de pedofilie:Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate. Probabil ca au apreciat ca nu exista responsabilitate

Ministrul de interne Carmen Dan a spus marti, in legatura cu cazul politistului acuzat de pedofilie, ca nimeni din politie nu si-a asumat raspunderea.

Carmen Dan, despre cazul politistului suspect de pedofilie: Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, marti dimineata, ca l-a informat pe premierul Mihai Tudose despre masurile dispuse ca urmare a depistarii politistului suspectat de agresiune sexuala asupra.

Ultimele informatii despre cazul politistului pedofil. Barbatul ar putea fi pus sub acuzare pentru o fapta din 2012

Politistul pedofil poate fi pus, luni seara, sub acuzare, pentru o fapta de pedofilie din 2012. Barbatul va fi scos din arest si va fi dus la politie pentru a fi pus sub acuzare pentru aceasta noua.

Cazul politistului pedofil: cum au dovedit anchetatorii ca a agresat o fetita si in 2012. Parchetul Capitalei desfiinteaza afirmatiile ministrului Carmen Dan

Dupa ce a fost identificat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii din Drumul Taberei, agentul Eugen Stan a ajuns principalul suspect intr-un alt caz care a avut loc in 2012. Este vorba de agresarea sexuala a unei fetite de sapte ani. in acelasi timp, Parchetul Capitalei anunta ca se desfasoara urmarirea penala in rem pentru agresarea, in 2009, a unui minor, contrazicand-o astfel pe Carmen Dan, care a spus ca aceste fapte s-ar fi prescris.

Augustin Lazar, despre dosarul politistului pedofil: Ancheta va da o lamurire, va clarifica toate aceste aspecte

Procurorul general, Augustin Lazar, a vorbit inainte de a intra in sediul CSM despre dosarul politistului pedofil care va fi instrumentat de institutia pe care o conduce. Acesta a anuntat si ca anche.

Noi informatii in cazul politistului pedofil. Ce spune reprezentantii Politiei Romane

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General de Politie a dat declaratii cu privire la cazul politistului pedofil. Persoana banuita de savarsirea actiunii de agresiune sexuala a fost de.

Noi informatii in cazul politistului pedofil. Ce spun reprezentantii Politiei Romane

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General de Politie a dat declaratii cu privire la cazul politistului pedofil. Persoana banuita de savarsirea actiunii de agresiune sexuala a fost de.

Cristian Tudor Popescu, reactie dura in cazul politistului acuzat de pedofilie

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat, luni seara, cazul politistului acuzat de pedofilie. CTP nu-si explica cum in toti acesti ani nu s-a gasit un coleg care sa-l opreasca. S-a.

Cazul politistului suspect ca a agresat doi minori in lift aduce din nou in discutie modificarile la Codul Penal

Cazul politistului suspect ca a agresat doi minori intr-un lift din Drumul Taberei si prins dupa trei zile dupa ce au fost date mai multe imagini surprinse de camerele de luat vederi aduce din nou in discutie modificarile la Codul Penal propuse de majoritatea PSD ALDE. Este inca o situatie, dupa crima de la metrou, cand identificarea suspectului ar fi fost aproape imposibila daca modificarile intrau in vigoare. Potrivit acestora, imaginile surprinse de camerele de luat vederi nu mai constitutie mijloace de proba, politistii n-ar mai fi putut prezenta date din dosar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )