Libnet.ro
UNICEF

05:00

Augustin Lazar, dupa OUG anuntata de Tudorel Toader: Ar putea conduce la aparitia unui blocaj institutional

Hotnews Hotnews,
 Augustin Lazar, dupa OUG anuntata de Tudorel Toader: Ar putea conduce la aparitia unui blocaj institutional

Procurorul general, Augustin Lazar, afirma ca modificarile operate prin ordonanta de urgenta aprobata marti de Guvern ar putea conduce la aparitia unui blocaj institutional iar Ministerul Public s-ar putea trezi in situatia de a nu-si exercita corespunzator atributiile constitutionale de reprezentare a intereselor generale ale societatii, aparare a ordinii de drept, precum si a drepturilor si libertatilor cetatenilor. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader, dupa criticile lui Augustin Lazar privind OUG: Fireasca nemultumirea de a nu mai putea delega, nici sa fie delegat, asa cum se pregatea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, comenteza ironic criticile procurorului general privind Ordonanta de Urgenta care modifica din nou legile justitiei. Fireasca nemultumirea de a nu mai putea delega, nici sa fie delegat, asa cum se pregatea, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Corespondenta de la Bruxelles. Prima reactie a Comisiei Europene dupa OUG data de Tudorel Toader in Justitie. Timmermans: Nu am fost anuntat

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a sustinut, la Bruxelles, intr-o conferinta de presa alaturi de ministrul Afacerilor Europene, George Ciamba, ca nu a fost informat de Guvern cu privire la ordonanta adoptata azi, prin care Tudorel Toader a modificat radical legile Justitiei.

Sediul Ministerului Justitiei, VANDALIZAT dupa ce Tudorel Toader a anuntat adoptarea OUG prin care sunt modificate legile justitiei(VIDEO)

Sediul Ministerului Justitiei a fost vandalizat marti seara, la cateva ore dupa ce ministrul Tudorel Toader a anuntat ca Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta care contine modificari la legile.

Toader despre revocarea lui Augustin Lazar: Voi redacta sesizarea la CCR daca premierul imi cere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca va redacta o sesizare catre CCR referitoare la refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-l revoca din functie pe procurorul general, Augustin Lazar, in cazul in care premierul Viorica Dancila ii va cere acest lucru.

Dancila, ntrebata despre revocarea lui Augustin Lazar: O sa am o discutie cu ministrul Toader sa vad ce argumente are

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, intrebata insistent de jurnalisti in legatura cu revocarea lui Augustin Lazar, ca va avea o discutie cu ministrul justitiei Tudorel Toader pentru a vedea ce argumente are, adaugand ca nu se poate pronunta inainte.

Ce crede Liviu Dragnea despre OUG pe Justitie anuntata de Tudorel Toader

Liviu Dragnea, presedintele PSD, sustine ca Ordonanta de Urgenta care modifica Legile justitiei era necesara si trebuia data de catre Guvern, potrivit stiripesurse. ro. Eu cred ca OUG a respectat.

Augustin Lazar a respins cererea lui Kovesi de recuzare a lui Gheorghe Stan

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a respins cererea de recuzare a lui Gheorghe Stan, depusa de Laura Codruta Kovesi, informeaza stiripesurse. ro. Anterior, ministrul Justitiei, Tudorel Toader,.

LAZAR, DESPRE OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Modificarile pot conduce la aparitia unui blocaj institutional

Procurorul general, Augustin Lazar, a trimis, astazi seara, un punct de vedere cu privire la modificarile aduse, prin OUG, legilor justitiei si isi exprima ingrijorarea fata de blocajul institutional al Ministerului Public ce ar putea fi generat de recentele modificari ale legilor justitiei. in plus, Lazar sustine ca unele dintre prevederi sunt neconstitutionale.

Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin OUG procedura de selectie a candidatului Romniei pentru Parchetul UE

Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin ordonanta de urgenta procedura de desemnare a procurorului european din partea Romaniei, potrivit unui proiect transmis la Consiliul Superior al Magistraturii, scrie Digi24. Documentul prevede ca ministrul Justitiei face lista de propuneri, dupa o selectie facuta de o comisie.

EXCLUSIV Tudorel Toader schimba toate Legile Justitiei prin OUG ca sa faca stat in stat din Sectia de Investigare a Magistratilor DOCUMENT

Tudorel Toader pregateste o noua OUG pentru modificarea Legilor Justitiei. Astfel, potrivit proiectului de OUG, Sectia pentru Procurori din CSM va fi eliminata din procedura de numire a sefilor marilor Parchete. De asemenea, ministrul Justitiei vrea sa-i dea sefului Sectiei speciale de investigare a magistratilor puteri depline.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )