Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tudorel Toader, dupa criticile lui Augustin Lazar privind OUG: Fireasca nemultumirea de a nu mai putea delega, nici sa fie delegat, asa cum se pregatea

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader, dupa criticile lui Augustin Lazar privind OUG: Fireasca nemultumirea de a nu mai putea delega, nici sa fie delegat, asa cum se pregatea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, comenteza ironic criticile procurorului general privind Ordonanta de Urgenta care modifica din nou legile justitiei. Fireasca nemultumirea de a nu mai putea delega, nici sa fie delegat, asa cum se pregatea, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Justitiei, Tudorel Toader. continuă pe Hotnews

Sectia de procurori din CSM il contrazice pe Tudorel Toader dupa modificarea legilor justitiei: Nu am dat niciun aviz, demersul nu ne apartine

Sectia de procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) il contrazice pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a declarat ca CSM a facut toate propunerile cuprinse in Ordonanta de.

Toader despre revocarea lui Augustin Lazar: Voi redacta sesizarea la CCR daca premierul imi cere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca va redacta o sesizare catre CCR referitoare la refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-l revoca din functie pe procurorul general, Augustin Lazar, in cazul in care premierul Viorica Dancila ii va cere acest lucru.

Sectia de procurori din CSM: Modificarile la legile Justitiei sunt de natura sa afecteze grav activitatea Parchetelor

Sectia de procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) il contrazice pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a declarat ca CSM a facut toate propunerile cuprinse in Ordonanta de.

Dancila, intrebata despre sesizarea CCR in cazul revocarii lui Lazar: Justitia trebuie sa fie facuta de judecatori. Nu cred ca trebuie sa am optiuni legate de acest aspect (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca va discuta cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre argumentele acestuia pentru sesizarea Curtii Constitutionale in cazul revocarii Procurorului General, Augustin.

Augustin Lazar, dupa OUG anuntata de Tudorel Toader: Ar putea conduce la aparitia unui blocaj institutional

Procurorul general, Augustin Lazar, afirma ca modificarile operate prin ordonanta de urgenta aprobata marti de Guvern ar putea conduce la aparitia unui blocaj institutional iar Ministerul Public s-ar putea trezi in situatia de a nu-si exercita corespunzator atributiile constitutionale de reprezentare a intereselor generale ale societatii, aparare a ordinii de drept, precum si a drepturilor si libertatilor cetatenilor.

Dancila, ntrebata despre revocarea lui Augustin Lazar: O sa am o discutie cu ministrul Toader sa vad ce argumente are

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, intrebata insistent de jurnalisti in legatura cu revocarea lui Augustin Lazar, ca va avea o discutie cu ministrul justitiei Tudorel Toader pentru a vedea ce argumente are, adaugand ca nu se poate pronunta inainte.

Augustin Lazar a respins cererea lui Kovesi de recuzare a lui Gheorghe Stan

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a respins cererea de recuzare a lui Gheorghe Stan, depusa de Laura Codruta Kovesi, informeaza stiripesurse. ro. Anterior, ministrul Justitiei, Tudorel Toader,.

Augustin Lazar respinge cererea lui Kovesi de recuzare a sefului Sectiei de investigare a magistratilor

Procurorul general Augustin Lazar a respins luni cererea depusa de Laura Codruta Kovesi privind recuzarea sefului Sectiei de investigare a magistratilor, Gheorghe Stan. Prin ordonanta din data de 18 februarie.

TUDOREL TOADER: Procedura de selectie a procurorului european, adoptata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca a fost adoptata ordonanta de urgenta privind procedura de selectie a procurorului european din partea Romaniei.

Sediul Ministerului Justitiei, VANDALIZAT dupa ce Tudorel Toader a anuntat adoptarea OUG prin care sunt modificate legile justitiei(VIDEO)

Sediul Ministerului Justitiei a fost vandalizat marti seara, la cateva ore dupa ce ministrul Tudorel Toader a anuntat ca Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta care contine modificari la legile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )