Libnet.ro
UNICEF

05:45

Augustin Lazar, dupa ce s-a spus ca a creat obstacole. Sectiei de investigare a magistratilor: Respinge acuzatiile nefondate

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar, dupa ce s-a spus ca a creat obstacole. Sectiei de investigare a magistratilor: Respinge acuzatiile nefondate

Procurorul general Augustin Lazar a respins joi seara acuzatiile sefului Sectiei de investigare a magistratilor, Gheorghe Stan, conform carora ar fi creat obstacole in asigurarea bazei logistice si elaborarea. continuă pe Antena3

Cum au primit Klaus Iohannis si Augustin Lazar vestea despre VICTORIA lui Kovesi in Parlamentul European. Momentul a fost filmat (VIDEO)

Vestea ca Laura Codruta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european l-a bucurat pe Augustin Lazar. Imediat dupa rezultatul votului, procurorul-general a fost surprins cu.

Augustin Lazar: Dosarul Revolutiei este la finalizare. Vom avea o solutie in timp scurt

Dupa aproape 30 de ani, Dosarul Revolutiei ar putea fi finalizat de catre procurori si trimis in instanta. Procurorul General Augustin Lazar a sustinut, marti seara, ca procurorii se apropie de finalizare.

Augustin Lazar, despre OUG 7: Consultarile sunt praf in ochi. Nu aveam ce cauta la Guvern

Procurorul general Augustin Lazar a declarat marti ca discutiile anuntate de Guvern cu magistratii dupa adoptarea OUG 7 sunt praf in ochi si a anuntat ca a fost chemat la consultarile de la Palatul Vi.

Augustin Lazar, atac dur pe OUG 7: Consultarea ulterioara de la Guvern sunt praf in ochi

Procurorul General Augustin Lazar a criticat in termeni duri ordonanta de urgenta nr. 7, pe care a numit-o neconstitutionala. Mai mult, acesta a condamnat consultarile convocate de Guvern abia dupa adoptarea.

AUGUSTIN LAZAR, LA BILANT: in 2018 s-au exercitat presiuni mari asupra parchetelor

Procurorul general Augustin Lazar a declarart marti, la prezentarea bilantului de activitate pe 2018 al Ministerului Public, ca a fost anul in care s-au exercitat presiuni mari asupra parchetelor, in care au continuat in avalansa demersurile de modificare si remodificare a legilor Justitiei.

Augustin Lazar, acuzatii GRAVE la adresa lui Tudorel Toader privind modificarile legislative: Comunicarea cu ministrul Justitiei a avut de suferit (VIDEO)

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a sustinut, miercuri, in cadrul sedintei de bilant a Parchetului General pe anul 2018, ca modificarile aduse legilor justitiei in ultima perioada vor afecta.

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, despre conduita procurorilor: Au fost demarate CONTROALE AMPLE (VIDEO)

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a vorbit miercuri, in cadrul sedintei de bilant a Parchetului General pe anul 2018, despre masurile care au fost luate in cazul incidentelor disciplinare.

Augustin Lazar, la bilantul Parchetului General: 2018 a fost anul in care s-au exercitat presiuni mari asupra institutiilor judiciare. A fost promovata o campanie de lezare a prestigiului si a increderii in justitie (VIDEO)

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a vorbit miercuri, in cadrul sedintei de bilant a Parchetului General pe anul 2018, despre presiunile la care au fost supuse institutiile judiciare din Romania pe.

Augustin Lazar prezinta bilantul Ministerului Public, pe modelul Kovesi

Augustin Lazar duce mai departe traditiile Laurei Codruta Kovesi. Procurorul General prezinta bilantul Ministerului Public chiar in sala preferata de fosta sefa a DNA. Nu va lipsi presedintele Klaus.

Augustin Lazar, despre dosarul Revolutiei: Dosarul e la finalizare. n scurt timp, vom avea o solutie

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat marti seara, la Realitatea TV, ca dosarul Revolutiei este finalizat de catre procurori si ca in scurt timp acestia vor da o solutie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )