Libnet.ro
UNICEF

11:45

AUGUSTIN LAZAR: Inculpatii de rang inalt sunt de competenta DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AUGUSTIN LAZAR: Inculpatii de rang inalt sunt de competenta DNA

Procurorul general, Augustin Lazar, a afirmat, astazi, ca Directia Nationala Anticoruptie are drept competenta anchetarea inculpatilor de rang inalt, scopul institutiei fiind combaterea coruptiei la nivel de mijloc si inalt. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Procurorul general, despre utilizarea expresiei inculpati de rang inalt: Sunt cei de competenta DNA. CSM admite contestatia Inspectiei Judiciare

Procurorul general, Augustin Lazar, a precizat ca exprimarea lui privind inculpatii de rang inalt se refera la inculpatii de competenta Directiei Nationale Anticoruptie, care se ocupa cu infractiuni de nivel mediu sau inalt. Plenul CSM a admis luni contestatia Inspectiei Judiciare la decizia Sectiei pentru procurori a CSM care sustinuse ca Lazar nu a incalcat codul deontologic prin folosirea acestei expresii.

Procurorul general, despre utilizarea expresiei inculpati de rang inalt: Sunt cei de competenta DNA

Procurorul general, Augustin Lazar, a precizat ca exprimarea lui privind inculpatii de rang inalt se refera la inculpatii de competenta Directiei Nationale Anticoruptie, care se ocupa cu infractiuni de nivel mediu sau inalt.

Augustin Lazar, PALMA GREA pentru Tudorel Toader: Exact asa scrie in lege! Inculpatii de rang inalt sunt cei care sunt de competenta DNA

Augustin Lazar continua razboiul cu Tudorel Toader, dupa ce ministrul Justitiei a demarat procedura de revocare a acestuia din functie. Procurorul General al Romaniei a afirmat luni ca Directia Nationala.

UPDATE CSM: Augustin Lazar a ncalcat codul deontologic, prin formularea inculpati de rang nalt. Reactia procurorului general

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis luni ca procurorul general Augustin Lazar a incalcat codul deontologic al magistratilor cand a folosit formularea inculpati de rang inalt. CSM a admis astfel contestatia Inspectiei Judiciare fata de deciziei Sectiei pentru procurori, care hotarase ca Lazar nu a incalcat codul deontologic. Procurorul general Augustin Lazar a declarat pentru HotNews ca decizia CSM este nelegala si o va ataca.

CSM: Augustin Lazar a ncalcat codul deontologic, prin formularea inculpati de rang nalt

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis luni ca procurorul general Augustin Lazar a incalcat codul deontologic al magistratilor cand a folosit formularea inculpati de rang inalt. CSM a admis astfel contestatia Inspectiei Judiciare fata de deciziei Sectiei pentru procurori, care hotarase ca Lazar nu a incalcat codul deontologic, au declarat pentru HotNews surse judiciare.

Inculpati de rang inalt. Augustin Lazar acuza decizia CSM ca fiind nelegala si anunta ca o va contesta in instanta

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis luni ca exista indicii privind incalcarea de catre procurorul general Augustin Lazar a Codului deontologic atunci cand acesta a vorbit despre inculpati de ra.

LOVITURA DURA incasata de Augustin Lazar! CSM: Procurorul General a incalcat codul deontologic cand a folosit sintagma inculpati de rang inalt

Vot de blam la adresa Procurorului General al Romaniei, Augustin Lazar. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis luni ca Lazar a incalcat codul deontologic al magistratilor atunci cand a.

Zi cruciala pentruAugustin Lazar! Cum motiveaza sintagma inculpati de rang inalt

Razboiul dintre Tudorel Toader si Augustin Lazar ajunge din nou in CSM. Cei doi se aflafatain fatala sedintaConsiliului. Ministrul Justitiei cere sanctionarea procurorului.

Augustin Lazar da noi explicatii n CSM legate de sintagma inculpati de rang nalt

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) discuta luni contestatia Inspectiei Judiciare la decizia Sectiei pentru procurori, care a stabilit ca procurorul general nu a incalcat codul deontologic al magistratilor cand i-a numit inculpati de rang inalt pe parlamentarii care au modificat legile justitiei.

Reactia lui Augustin Lazar dupa decizia CSM privind incalcarea Codului deontologic al magistratilor: Este nelegala si o voi ataca in instanta!

Reactie vehementa a Procurorului General al Romaniei, Augustin Lazar, dupa decizia de luni a plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Institutia a hotarat ca Augustin Lazar ar fi incalcat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )