Libnet.ro
UNICEF

12:30

Augustin Lazar, PALMA GREA pentru Tudorel Toader: Exact asa scrie in lege! Inculpatii de rang inalt sunt cei care sunt de competenta DNA

B1 B1,
Augustin Lazar, PALMA GREA pentru Tudorel Toader: Exact asa scrie in lege! Inculpatii de rang inalt sunt cei care sunt de competenta DNA

Augustin Lazar continua razboiul cu Tudorel Toader, dupa ce ministrul Justitiei a demarat procedura de revocare a acestuia din functie. Procurorul General al Romaniei a afirmat luni ca Directia Nationala. continuă pe B1

UPDATE CSM: Augustin Lazar a ncalcat codul deontologic, prin formularea inculpati de rang nalt. Reactia procurorului general

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis luni ca procurorul general Augustin Lazar a incalcat codul deontologic al magistratilor cand a folosit formularea inculpati de rang inalt. CSM a admis astfel contestatia Inspectiei Judiciare fata de deciziei Sectiei pentru procurori, care hotarase ca Lazar nu a incalcat codul deontologic. Procurorul general Augustin Lazar a declarat pentru HotNews ca decizia CSM este nelegala si o va ataca.

CSM: Augustin Lazar a ncalcat codul deontologic, prin formularea inculpati de rang nalt

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis luni ca procurorul general Augustin Lazar a incalcat codul deontologic al magistratilor cand a folosit formularea inculpati de rang inalt. CSM a admis astfel contestatia Inspectiei Judiciare fata de deciziei Sectiei pentru procurori, care hotarase ca Lazar nu a incalcat codul deontologic, au declarat pentru HotNews surse judiciare.

Reactia lui Augustin Lazar dupa decizia CSM privind incalcarea Codului deontologic al magistratilor: Este nelegala si o voi ataca in instanta!

Reactie vehementa a Procurorului General al Romaniei, Augustin Lazar, dupa decizia de luni a plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Institutia a hotarat ca Augustin Lazar ar fi incalcat.

AUGUSTIN LAZAR: Inculpatii de rang inalt sunt de competenta DNA

Procurorul general, Augustin Lazar, a afirmat, astazi, ca Directia Nationala Anticoruptie are drept competenta anchetarea inculpatilor de rang inalt, scopul institutiei fiind combaterea coruptiei la nivel de mijloc si inalt.

LOVITURA DURA incasata de Augustin Lazar! CSM: Procurorul General a incalcat codul deontologic cand a folosit sintagma inculpati de rang inalt

Vot de blam la adresa Procurorului General al Romaniei, Augustin Lazar. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis luni ca Lazar a incalcat codul deontologic al magistratilor atunci cand a.

Daniel Dragomir a anuntat ca il va da in judecata pe Augustin Lazar. Pana nu vom reusi sa oprim abuzurile nu vom avea nici o tara libera si nici nu vom avea viitor

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a anuntat pe pagina sa de Facebook ca il va da in judecata pe Augustin Lazar pe motiv ca a facut afirmatii denigratoare la adresa sa. Din documentele primite astazi.

Inculpati de rang inalt. Augustin Lazar acuza decizia CSM ca fiind nelegala si anunta ca o va contesta in instanta

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis luni ca exista indicii privind incalcarea de catre procurorul general Augustin Lazar a Codului deontologic atunci cand acesta a vorbit despre inculpati de ra.

Tudorel Toader, raspuns ferm pe tema amnistiei si gratierii

Tudorel Toader a vorbit despre presupusa ordonanta privind aministia si gratierea, idee vehiculata in spatiul public de luni bune. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reiterat, pentru Romania TV, ca minis.

LOVITURA la varful justitiei: TUDOREL TOADER vrea transformarea Sectiei speciale de anchetare a magistratilor in directie dupa modelul DNA si DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar intentiona ca in zilele urmatoare sa propuna transformarea printr-o ordonanta asectiei speciale pentru anchetarea infratiunilor comise de magistrati in directie.

Tudorel Toader da vina pe Guvernul Ciolos pentru recursul compensatoriu. Replica Ralucai Pruna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca proiectul de lege privind recursul compensatoriu a fost initiat sub guvernarea anterioara si ca propunerea legislativa a fost transmisa de Guvern catre Senat inainte ca el sa fie numit ministru. Toader precizeaza totodata ca Parlamentul a fost cel care a dublat numarul zilelor compensate pentru detinuti, de la 3 la 6 zile zile pentru fiecare 30 de zile executate in spatii necorespunzatoare. Studiul de impact se face in procedura de legiferare si nu in faza de aplicare a legii, mai spune el. Raluca Pruna: Toader era ministru cand proiectul a fost discutat in Parlament; putea sa-l retraga in orice moment daca i se parea prost sau deturnat.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )