Libnet.ro
UNICEF

21:45

Augustin Lazar: Ne-am exprimat ca niste oameni decenti si nu a fost niciun motiv sa facem vreun conflict

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar: Ne-am exprimat ca niste oameni decenti si nu a fost niciun motiv sa facem vreun conflict

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, afirma ca nu a existat niciun motiv de conflict la interviul sustinut miercuri, in fata ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru un alt mandat la sefia. continuă pe Antena3

Marturiile care il afunda pe Augustin Lazar. Ce facea, de fapt, acesta la Aiud. Interviu exclusiv

Alessandra Stoicescu a prezentat miercuri, la 100 de minute, o noua marturie legata de trecutul lui Augustin Lazar ca procuror ceausist. Nu a fost detinut politic, ci supraveghetor in Penitenciarul Aiud dupa.

Adina Anghelescu, despre declaratiile lui Augustin Lazar: Niste minciuni grosolane

Jurnalistul Adina Anghelescu spune ca discursul lui Augustin Lazar, privind activitatea sa din perioada comunista, este unul presarat de minciuni grosolane. A fost un discurs de disculpare totala, crezand.

Lucia Hossu-Longin, prima reactie dupa declaratia facuta de Augustin Lazar: Acestuia ii lipseste constiinta. Toate aceste explicatii sunt niste manipulari

Lucia Hossu-Longin, regizor si realizatoare adocumentarului Memorialul durerii, a precizat ca lui Augustin Lazar ii lipseste constiinta. Prima conditie a personalului care lucra in aceste.

Petre Roman, atac la Augustin Lazar: in momentul Revolutiei nu era decat un servitor al regimului

Fostul premier Petre Roman sustine ca este un gest istoric trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei, dar i se pare inacceptabil ca Augustin Lazar sa faca acest anunt. Petre Roman considera ca nu se poate ca un om care in regimul comunist a chinuit oameni sa anunte acum ca vrea dreptate.

AUGUSTIN LAZAR, INTREBAT DE TUDOREL TOADER DESPRE NEREALIZARILE DIN MANDATUL SAU: Partea plina a paharului a fost mai mare decat partea goala

Augustin Lazar a spus, astazi, in cadrul interviului pe care l-a sustinut pentru ocuparea unui nou mandat de procuror general ca are o experienta de peste 36 de ani, dintre care 20 de ani in functii de conducere.

SONDAJ Ar trebui sa demisioneze Augustin Lazar?

Augustin Lazar a spus, marti, ca in cazul disidentului inchis la Aiud i s-au atribuit fapte pe care nu le-a facut si ca a fost tinta unor actiuni de decredibilizare, in conditiile depunerii candidaturii pentru un al doilea mandat de procuror general. Sondaj HotNews. ro: Ar trebui sa demisioneze Augustin Lazar?.

Cei 500.000 de euro au fost doar 20.000. Parchetul General i-a raspuns lui Toader: Deplasarile lui Augustin Lazar au costat 20.240 de euro

Parchetul General a anuntat, miercuri, dupa afirmatiile ministrului Justitiei care a cerut verificarea deplasarilor lui Augustin Lazar din cauza ca acestea ar fi costat 500. 000 de euro, ca deplasarile au insumat 20. 240 de euro.

Augustin Lazar face declaratii de presa la ora 14.00. Sunt asteptate clarificari in scandalul in care este acuzat ca a refuzat eliberarea unui disident anticomunist

Procurorul general Augustin Lazar face declaratii de presa astazi, la ora 14. 00, fiind asteptat sa aduca lamuriri in scandalul in care este acuzat ca a refuzat eliberarea unui disident anticomunist in anii '80. Lazar a avut luni prima aparitie publica de la declansarea acestui scandal, insa nu a facut nicio referire la acuzatiile care i se aduc, el anuntand ca a fost trimis in instanta dosarul Revolutiei.

Augustin Lazar, precizari in cazul disidentului anticomunist: Mi s-au atribuit fapte pe care nu le-am facut / Speculatii manipulate intr-o maniera jenanta/ Nu ar fi in interesul societatii sa demisionez

La o saptamana de la declansarea scandalului in care a fost acuzat ca a refuzat de doua ori eliberarea unui disident anticomunist, Augustin Lazar a sustinut o declaratie de presa, spunand ca mai multe institutii de presa i-au atribuit fapte pe care nu le-a facut si i-au pus etichete pentru a-l decredibiliza. Nu sunt ofiter, subofiter, agent sau colaborator al vreunui serviciu de informatii, a afirmat Lazar. El a mai sustinut ca aceste atacuri la adresa sa sunt determinate de depunerea candidaturii pentru al doilea mandat de procuror general. Legat de o posibila demisie sau retragere a candidaturii pentru un nou mandat, procurorul general a sustinut ca nu ar fi in interesul societatii.

Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata. Augustin Lazar: Responsabilitatea pentru victime nu este una institutionala, ci una directa, individuala (VIDEO)

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat luni ca dosarul Revolutiei din 1989 a fost trimis in judecata de procurorii de la Parchetul Militar. Este un moment deosebit pentru justitia militara si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )