Libnet.ro
UNICEF

00:07

Petre Roman, atac la Augustin Lazar: in momentul Revolutiei nu era decat un servitor al regimului

Adevărul Adevărul,
Petre Roman, atac la Augustin Lazar: in momentul Revolutiei nu era decat un servitor al regimului

Fostul premier Petre Roman sustine ca este un gest istoric trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei, dar i se pare inacceptabil ca Augustin Lazar sa faca acest anunt. Petre Roman considera ca nu se poate ca un om care in regimul comunist a chinuit oameni sa anunte acum ca vrea dreptate. continuă pe Adevărul

AUGUSTIN LAZAR: Dosarul Revolutiei - trimis in instanta

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, astazi, ca Sectia parchetelor militare a inaintat instantei rechizitoriul in Dosarul Revolutiei.

Petre Roman, despre trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei: imi exprim indignarea pentru faptul ca prezentarea publica a acestui dosar a facut-o Augustin Lazar (VIDEO)

Fostul premier Petre Roman s-a declarat indignat de faptul ca anuntul public al trimiterii in judecata al Dosarului Revolutiei a fost facut de procurorul general, Augustin Lazar. Totul in conditiile in care.

Renate Weber, atac la Augustin Lazar: Este o rusine pentru Romania. Un personaj fara empatie, decenta sau bun simt

Europrlamentarul ALDE, Renate Weber, l-a atacat sambata pe Augustin Lazar, spunand despre acesta ca nu are cum sa aiba empatie, decenta sau bun simt si ca ar trebui sa-si retraga candidatura pentru un nou mandat de procuror general.

Ce spun Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu despre Dosarul Revolutiei. Iliescu inca tace

Procurorii militari au trimis in judecata Dosarul Revolutiei. Anuntul a fost facut de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar si a starnit reactia fostului premier Petre Roman, dar si a lui Gelu Voican Voiculescu, inculpat in dosar. Ion Iliescu inca tace. Suntem 45 de inculpati. S-au efectuat, sunt sugrumat de indignare ca nu-mi gasesc cuvintele.

UPDATE Procurorul general Augustin Lazar: Dosarul Revolutiei a fost finalizat

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, luni, ca rechizitoriul Dosarului Revolutiei a fost finalizat. Acesta sustine ca rechizitoriul, care are 12 volume, a fost inaintat instantei de judecata.

PSD, atac la Augustin Lazar cu Dosarul Revolutiei

Este revoltator ca Dosarul Revolutiei sa fie trimis in instanta de un fost agent al politiei politice comuniste! Este intolerabil ca cel care a tinut in chinuri disidentii anticomunisti sa se erijeze acum.

PETRE ROMAN: Augustin Lazar nu avea ce sa caute ca purtator de cuvant in dosarul Revolutiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, nu avea ce sa caute ca purtator de cuvant in dosarul Revolutiei din decembrie 1989, a declarat pentru Agerpres fostul premier Petre Roman.

Petre Roman: Sunt profund indignat ca anuntul privind dosarul Revolutiei a fost facut de Augustin Lazar

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, luni, ca Sectia militara din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a trimis in instanta dosarul Revolutiei. El a precizat ca.

Reactii dure la adresa lui Augustin Lazar: Dreptatea este asteptata, fara indoiala, dar ea nu trebuie anuntata de cineva care atunci era un servitor al celor mai negre tinte ale regimului Ceausescu

Reactii dure dupa ce procurorul general Augustin Lazar a anuntat trimiterea in instanta a rechizitoriului in Dosarul Revolutiei. Se rasucesc mortii Revolutiei in morminte. Este un tortionar a.

Petre Roman: E inacceptabil ca Lazar, care a servit ordinele regimului Ceausescu, sa vorbeasca despre Revolutie

Fostul premier Petre Roman a catalogat, luni, drept inacceptabil gestul procurorului general al Romaniei de a anunta trimiterea in judecata a dosarului Revolutiei, in conditiile in care chiar el este acuzat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2611 seconds )