Libnet.ro
UNICEF

01:05

Augustin Lazar va prezenta clarificari pe tema protocoalelor cu SRI

Hotnews Hotnews,
 Augustin Lazar va prezenta clarificari pe tema protocoalelor cu SRI

Procurorul general, Augustin Lazar, a precizat ca va sustine luni, in jurul orei 12. 00, o declaratie de presa privind corespondenta legata de protocoalele dintre Ministerul Public si SRI. Lazar afirmase ca tema este una falsa si manipulatorie, adaugand ca Ministerul Justitiei si Consiliul Superior al Magistraturii au fost informate cu privire la acest aspect. continuă pe Hotnews

Augustin Lazar, la Digi 24: Tema protocoalelor e una falsa, menita sa manipuleze opinia publica si sa destabilizeze Ministerul Public

Procurorul general Augustin Lazar considera ca recenta descoperire a unor noi protocoale intre Ministerul Public si Serviciul Roman de Informatii reprezinta o tema falsa, cu rolul de a manipula opinia publica si a destabiliza Ministerul Public, scrie Agerpres.

Tariceanu asteapta revocarea lui Augustin Lazar: Prezenta si nivelul de infiltrare a statului paralel in justitia din Romania este de netolerat

Calin Popescu Tariceanu saluta declansarea de catre Tudorel Toader a procedurii de evaluare a activatii procurorului general Augustin Lazar, care cel mai probabil se va solda cu o revocare pe modelul adoptat in.

Procurorul general Augustin Lazar face publice protocoalele dintre Ministerul Public si SRI

Procurorul general al Romaniei va prezenta corespondenta intre Ministerul Public si Serviciul Roman de Informatii pe marginea protocoalelor incheiate intre cele doua institutii. Magistratul va face declaratii pe acest subiect luni, in jurul pranzului.

Augustin Lazar va sustine o declaratie de presa pe tema protocoalelor dintre Ministerul Public si SRI

Procurorul general, Augustin Lazar, a precizat ca va sustine luni, in jurul orei 12. 00, o declaratie de presa privind corespondenta legata de protocoalele dintre Ministerul Public si SRI. Lazar afirmase ca tema este una falsa si manipulatorie, adaugand ca Ministerul Justitiei si Consiliul Superior al Magistraturii au fost informate cu privire la acest aspect.

Augustin Lazar: Tema protocoalelor este falsa

Procurorul general, Augustin Lazar, afirma, sambata, ca a luat act de declansarea procedurii de evaluare si precizeaza ca tema protocoalelor este falsa. Lazar precizeaza ca toate aspectele de interes privind tema protocoalelor au fost aduse la cunostinta Consiliului Superior al Magistraturii si Ministerului de Justitie, iar saptamana viitoare Ministerul Public va publica toata corespondenta avuta cu aceste institutii, relateaza News. ro.

Reactia lui Augustin Lazar, dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca a declansat procedura de evaluare: Tema protocoalelor este falsa

Procurorul general, Augustin Lazar, afirma, sambata, ca a luat act de declansarea procedurii de evaluare si precizeaza ca tema protocoalelor este falsa. Lazar precizeaza ca toate aspectele de interes privind tema protocoalelor au fost aduse la cunostinta Consiliului Superior al Magistraturii si Ministerului de Justitie, iar saptamana viitoare Ministerul Public va publica toata corespondenta avuta cu aceste institutii.

Lazar: Tema protocoalelor e una falsa, menita sa manipuleze opinia publica si sa destabilizeze Ministerul Public

Procurorul general, Augustin Lazar, considera ca recenta descoperire a unor noi protocoale intre Ministerul Public si Serviciul Roman de Informatii reprezinta o tema falsa, cu rolul de a manipula opinia.

USR: Dragnea vrea sa scape de Augustin Lazar

Uniunea Salvati Romania USR) sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se foloseste de pretextul protocoalelor secrete pentru a-l demite pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, si pentru a propune in locul lui un procuror care ''sa raspunda prompt la comenzile politice ale lui Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, transmite Agerpres.

Augustin Lazar prezinta documente lamuritoare despre protocoalele incheiate de Ministerul Public si SRI

Augustin Lazar a anuntat ca va face publice, astazi, documente referitoare la protocoalele incheiate de Ministerul Public si SRI, fiind vorba despre corespondenta purtata pe aceasta tema.

Iohannis, despre protocolul secret semnat de Augustin Lazar si Hellvig: Am toata increderea in acesti doi oameni si nu cred ca au semnat ceva ilegal

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Sibiu, referitor la protocolul secret incheiat intre Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ) si Serviciul Roman de Informatii SRI) si care a fost semnat de catre procurorul general, Augustin Lazar, si seful SRI, Eduard Hellvig, ca are toata increderea in cei doi si nu considera ca au semnat ceva ilegal. Nu ma astept la niciun fel de surpriza, a spus Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )